Juny 03, 2020

ajuntamentdaltvila

implantació d’eines i processos TIC

Convocatòria d’ajuts per promoure la implantació d’eines i processos TIC per a empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre.

El Govern de les Illes Balears ha ampliat el termini de presentació i la dotació econòmica perquè les empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre de les illes Balears puguin sol·licitar ajuts per la implantació i adaptació de pàgines web, comerç electrònic i programes de gestió empresarial. 

Les subvencions es divideixen en dos programes i cada beneficiari només en podrà sol·licitar un:
1) Programa I: implantació o millora de Pàgina web i/o comerç electrònic (que ha d’estar optimitzat per Search Engine Optimization (SEO) i per Responsive Web Design; i/o aplicacions i utilitzar un gestor de continguts perquè la PIME el pugui anar actualitzant i modificar la informació quan ho consideri oportú. 
2) Programa II: implantació i/o millora de processos de gestió empresarial basats en la utilització dels Programaris de gestió Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) o Business Process Management (BPM).

Actuacions subvencionables 
1) L’assessoria, implantació, adaptació, configuració de funcionalitats i el disseny de l'aplicació.
2) Ensinistrament per a l’ús de l’aplicació per al personal propi del beneficiari.
3) La utilització de mòduls en el núvol prèvia assessoria i configuració durant el primer any d’utilització.

Les empreses proveïdores han de tenir un CNAE que correspongui amb els serveis detallats a l’apartat anterior i tenir una antiguitat de funcionament d’almenys 3 anys.

Poden ser beneficiaris d’aquestes subvencions les pimes i les agrupacions empresarials sense ànim de lucre que, a més de dur a terme l’activitat que fomenti la concessió de la subvenció, compleixin els requisits següents:
- Tenir la seva seu social a la comunitat autònoma de les Illes Balears.
- Estar vàlidament constituïdes de conformitat amb la normativa vigent i inscrites en el Registre corresponent, així com, disposar de l’organització, l’estructura tècnica i la capacitat suficients i necessàries per garantir el compliment de l’objecte de la subvenció. 
- Estar al corrent de les seves obligacions amb la Seguretat Social, així com, de les seves obligacions tributàries amb l’Estat i amb la Comunitat Autònoma de les Illes Balears abans de la proposta de resolució.

La quantia màxima dels ajuts és de: 
1) Programa I:
5.000,00€ de subvenció por cada projecte
2) Programa II: 10.000,00 de subvencin por cada projecte

El termini per a les sol·licituds s’ha ampliat, provisionalment, fins al 27 d’abril. 

Tota la informació i els documents necessaris es troben a:

https://www.caib.es/seucaib/ca/tramites/tramite/3728093 (versió en català) ihttps://www.caib.es/seucaib/es/tramites/tramite/3728093 (versió en castellà).

Les sol·licituds s’aproven per ordre de registre d’entrada fins a esgotar el crèdit disponible. 

Des d’Eivissa, l’ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa un servei de suport específic per ajudar a preparar i presentar les sol·licitud d’ajuts al qual es pot accedir a través del correu electrònicaAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si alguna empresa necessita una empresa proveïdora para dur a terme la implantació i adaptació de pàgines web, comerç electrònic i programes de gestió empresarial, també podem facilitar-vos el contacte a través del mateix correu electrònicAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..