Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cuida't. Ara et toca a tuL’Ajuntament d’Eivissa presenta la nova programació d’activitats físiques per a majors que preveu un curs que començarà el proper dia 20 de març i una conferència de tindrà lloc el dijous dia 16 a les 19:00 hores a Can Ventosa.

El regidor d’Esports, Joventut i Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, juntament amb Maria José Torres, llicenciada en Educació Física i Esports, han presentat avui matí la posada en marxa d’un nou programa d’activitats físiques destinat a persones majors i una conferència que sota el títol “A la flor de la vida. Cuida’t. Ara et toca a tu”, que tindrà lloc el proper dijous dia 16 de març a Can Ventosa, on s’explicaran els beneficis de realitzar activitat física en aquesta edat.

El regidor d’Esports, Joventut i Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, ha destacat que “aquest govern té en compte les necessitats de les persones majors, tenim moltes activitats destinades a adults i a infants i volem incrementar de forma progressiva les activitats per gent gran”.

Amb aquesta iniciativa s’augmenta el ventall d’activitats esportives que es realitzen al Patronat d’Esports i que ja inclouen cursos de natació per a persones majors de 60 anys. Aquest curs de natació es realitza els dilluns, dimecres i divendres a les piscines municipals de Can Misses i de Es Viver.

El curs d’activitat física per a majors es durà a terme a la nova Sala Polivalent de Can Misses. S’iniciarà el 20 de març i s’impartirà els dilluns i dimecres de 11.15 a les 12.15 hores. El seu preu és de 20 euros.

Per altra banda, Maria José Torres, que és llicenciada en Educació Física i Doctora per la Universitat de Saragossa, màster en Psicologia de l'esport i de l'entrenament Esportiu (COE-UAM), i formadora en diferents programes federatius, serà qui impartirà la conferència i el curs. Torres duu fent conferències sobre els beneficis de l’activitat física en persones majors a Eivissa des de l’any 2011. La conferència va destinada tant a persones majors, cuidadors familiars i personal de l’àrea sociosanitària, així com fisioterapeutes i totes les persones qui estiguin interessades en l’esport.  

Torres ha explicat que “l’activitat física en persones d’aquesta franja d’edat, no només aporta beneficis físics, està comprovat que també a nivell mental, emocional i social”. Torres, ha explicat que l’esport per a persones majors com a element de promoció de temps lliure i de regeneració és molt important”

La conferència tindrà lloc el dijous 16 de març a les 19 hores a Can Ventosa i el programa d’activitats començarà el proper dia 20 de març. Les inscripcions es poden fer a la piscina de can Misses.

Enllaç a:
· Programa de la conferència i activitats