Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

2017 Fira EstocsLa Fira d’Estocs de l’Ajuntament d’Eivissa, que tindrà lloc el proper dia 12 d’octubre a la plaça d’Antoni Albert i Nieto, es consolida en la seva tercera edició. Els comerços interessats en participar-hi es poden adreçar a la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa.

El proper dijous dia 12 d’octubre es durà a terme la tercera edició de la Fira d’Estocs organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració de la PIMEEF, el Consell Insular d’Eivissa i de les associacions de comerciants del municipi. Aquesta edició representa la consolidació d’una fira que va tenir la seua primera edició a l’octubre de 2016, i la seva segona edició el 12 de març d’enguany.

L’apertura de la Fira d’Estocs serà a les 10 hores i finalitzarà a les 19 hores, al llarg de la jornada a més dels estands hi haurà activitats infantils, concerts i degustacions.

De moment, i fins que finalitzi el termini d’inscripcions per als comerços, el proper dimecres dia 4 d’octubre, ja s’hi ha apuntat una vintena d’establiments per a participar-hi. Els estands confirmats són de roba, calçat i complements. També es podran degustar productes gastronòmics de l’illa i cerveses artesanes. Des de la Regidoria de Comerç i Turisme, també es manté el compromís en impulsar el consum de producte local amb degustacions de diversos forns de la ciutat i de productes sense gluten. Aquestes degustacions es faran des de les 13 fins a les 15.30 hores.

La regidoria de Comerç i Turisme, Gloria Corral, ha afirmat que “aquesta edició significa la consolidació de la Fira d’estocs al municipi, una feina que es desenvolupa des del departament de comerç de l’Ajuntament i que té com a objectiu enfortir i promocionar el comerç de proximitat com a un dels motors econòmics més importants que tenim a la ciutat”, també ha afegit que “el fet que en aquesta tercera edició ja hi hagi una vintena de participants demostra la feina de coordinació i diàleg amb el sector i que es tracta d’un esdeveniment que ajuda al petit comerç a vendre els seus productes, a promocionar-se i participar en una jornada de feina en un ambient lúdic”.  

Actualment es treballa per què aquesta sigui l’edició amb més participants i per ampliar a altres comerços més enllà de roba, calçat i complements.

A més dels estands, hi haurà diferents activitats, organitzades per l’Ajuntament d’Eivissa, dirigides al públic infantil. S’han previst  jocs i tallers infantils amb monitors de s’Espurna i castells inflables de Cachirulo.
A les 12 hores hi haurà concert del grup Voximusic i a les 17.30 hores actuarà el grup Discover.

Inscripció a la Fira d'Estocs d'octubre de 2017
Els comerços interessats en inscriure's ho poden fer en el Registre d'entrada de l'Ajuntament d'Eivissa, situat a l'Edifici CETIS.
El termini d'inscripció és el dimecres 4 d'octubre, a les 14 hores.
Les places són limitades i les inscripcions de participació s'admetran per rigorós ordre d'entrada. Es pagarà una taxa de 18,00 €.
Es pot demanar més informació en la seva Associació o al telèfon 971.199.982 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..