Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Pistes esportivesL’Ajuntament d’Eivissa renova les pistes esportives dels Col·legis Públics de Portal Nou i Can Cantó amb inversió dels pressupostos participatius. El pressupost és de 190.703,86€ i les obres duraran dues setmanes.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat les obres de renovació del paviment de les pistes esportives del Col·legi Públic de Portal Nou i del Col·legi Públic de Can Cantó. Aquestes obres es realitzen dins el marc dels pressupostos participatius de l’any 2017.  Aquest és un dels projectes seleccionats per la seva viabilitat i pel Consell de Participació Ciutadana d’Eivissa d’entre les propostes realitzades per la ciutadania als pressupostos participatius.

El paviment es trobava deteriorat pel seu ús i pas del temps als dos col·legis. L’àrea d’actuació presenta una superfície de 3.140 m2, essent 1.520 m2 de les pistes del CP Portal Nou i 1.620 m2 de les del CP Can Cantó. El CP Portal Nou té dues pistes esportives, una de bàsquet i una altra de futbol sala. Per la seva banda el CP Can Cantó disposa de cinc pistes esportives, tres d’elles de mini bàsquet, una de bàsquet i una de futbol sala.

El cost de les obres de renovació del paviment de les pistes esportives dels dos col·legis públics, és de 190.703,86€, essent la inversió al Col·legi Públic de Portal Nou de 87.364,78€ i la del Col·legi Públic de Can Cantó de 103.339,08€. El termini de realització de les obres és de dues setmanes aproximadament.

Amb aquestes obres es millorarà el drenatge de les pistes i l’acabat del nou paviment es realitzarà amb una pintura acrílica especial per a paviments esportius en color verd i vermell terracota.
Pel que fa a actuacions específiques a cada un dels CP, al centre de Can Cantó s’augmentaran en 4m de llargària les pistes de mini bàsquet i es millorarà l’accessibilitat a les pistes del CP Portal Nou per a les persones amb mobilitat reduïda.