Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Diada de Sant Jordi 2018

Premi AlimaraL’alcalde d’Eivissa va recollir ahir el guardó a la XXXIV gala dels premis Alimara que han reconegut  les 14 millors campanyes de Promoció Turística, nacional i internacional.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, va recollir ahir vespre a Barcelona el premi Alimara en la categoria de turisme responsable i sostenible atorgat al projecte ‘Viu la posidònia’ desenvolupat en 2017 per la Regidoria de Turisme.
Els Alimara són uns guardons de caràcter internacional i gran prestigi al món del turisme que reconeixen l’esforç i la qualitat del material de promoció turística. Estan organitzats pel Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, amb el suport del Saló del Turisme B-Travel.

Juntament amb l’Ajuntament d’Eivissa ahir varen ser lliurats 14 premis Alimara que han recaigut en 11 campanyes de promoció turística i projectes innovadors en diferents àmbits i procedents tant d’empreses privades com d’institucions  procedents d’Andalusia, Catalunya, Eivissa i Regne Unit, entre d’altres.

Com segurament recordareu, ‘Viu la posidònia’ és un projecte que vol donar a conèixer al turista les praderies de posidònia i la seva importància ambiental, per convertir-lo en un còmplice de la seva conservació. Per aconseguir-ho, la iniciativa contemplava una exposició a la zona portuària, sortides gratuïtes en caiac per conèixer aquesta planta marina, un menú especial a una vintena d’establiments de restauració i dues col·leccions especials de joieria desenvolupades per empresaris locals.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, que va ser a més escollit com a portaveu de tots els guardonats de la nit, va explicar la importància que per a Eivissa suposa aquest reconeixement  ‘que demostra que amb equips de feina tan petits com el que dirigeix la regidora de Turisme, Gloria Corral, també es poden aconseguir grans resultats si es treballa amb Il·lusió intentat obrir la ment a productes turístics mes moderns i respectuosos amb el medi ambient’.
Ruiz va agrair el premi en nom de tots els guardonats i va animar tots els assistents a la gala a seguir posant en practica iniciatives que poden servir de referent per a la resta del sector turístic.


Per la seva banda, la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Gloria Corral, ha volgut agrair la implicació de la vintena d’entitats privades que varen donar suport al projecte, així com a l’Autoritat Portuària de Balears i la Confraria de Pescadors d’Eivissa,  que han fet possible aquest reconeixement tan important i ha explicat que la segona edició de ‘Viu la posidònia’ ja està en preparació i podrà ser presentada aviat.

En aquesta edició dels Premis Alimara s’han presentat 45 candidatures, entre les que hi ha entitats del sector turístic, hoteler, gastronòmic, i d’altres sectors vinculats al turisme que han realitzat l’acció de promoció turística durant l’any 2017 o principis de 2018.