Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concurs parades MedievalL’Ajuntament d’Eivissa ha atorgat aquest migdia els premis del segon concurs de parades d’Eivissa Medieval. La parada anomenada ‘Frigolades’, amb 75 punts, ha estat la guanyadora del primer premi en Producte, amb la parada d’artesania local on es ven artesania eivissenca realitzada amb fang i a més els visitants poden fer al seu propi amulet relacionat amb l’historia d’Eivissa.

D’altra banda, el premi a la parada millor ambientada ha estat per ‘Reino de Hadas’, amb 68 punts, on es poden adquirir corones i penjarolls de flors.
La votació s’ha fet desprès del recompte de vots de les 35 parades inscrites a la segona edició del concurs, de les quals 1 ha participat en la categoria d’ambientació, 5 a la de producte i 29 en ambdues categories.

El jurat del concurs ha estat format per la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, Catiana Fuster com a representant de PIMEEF,  i dues tècniques  del departament de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa.

Concurs parades MedievalLes responsables de les parades, Maria José Marí, de ‘Frigolades’ amb nombre d’inscripció nº 1 al concurs, i Pamela Pizzirani de la parada ‘Reino de Hadas’, amb nombre d’inscripció nº23, han recollit el premi de la mà de l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor de Festes, Agustín Perea.

Aquest matí, l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor de Festes, Agustín Perea, també han fet entrega d’un diploma d’agraïment a cada un dels participants de les parades d’oficis tradicionals d’Eivissa, ubicades al carrer Antoni Palau. Ruiz els ha mostrat l’agraïment  per la seva participació a Eivissa Medieval, un moment en que ens visiten milers de persones que tenen la possibilitat de veure i gaudir d’una part de les nostres tradicions.