Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ContacontesLa Biblioteca Municipal d'Eivissa celebra avui el Dia Internacional del llibre infantil amb un contacontes digital infantil a càrrec de Milagros Pierna que interpretarà el conte 'De que color es un beso' de Rocio Bonilla al seu tradicional Teatrito Rojo.

La publicació s’ha difós a les xarxes socials de la Biblioteca i també durant el dia promocionarà la lectura de diferents llibres i els enllaços de pàgines web on els infants poden gaudir de diferents contacontes.

El Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil se celebra el 2 d'abril, coincidint amb el naixement de l'escriptor danès Hans Christian Andersen.
La Biblioteca d'Eivissa participa en aquest dia amb l'objectiu que serveixi per a despertar l'interès pels llibres dels infants i joves. Perquè una persona lectora durant la seva infància serà probablement un bon lector i lectora.

Durant aquests dies, la Biblioteca continua amb diferents propostes culturals de recomanació de lectures, publicació de poemes, donant a conèixer efemèrides culturals i celebrant el Dia del Teatre i el Dia de la Poesia amb accions a les xarxes socials, gràcies a la col·laboració dels autors i autores de l'illa.