Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

deivissacasa.comEl centre comercial en línia deivissacasa.com impulsat per l’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració amb la PIMEEF i cofinançat amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) entra en funcionament el pròxim divendres 12 de juny.

L’Ajuntament d’Eivissa en col·laboració amb la PIMEEF posaran en marxa el pròxim divendres 12 de juny el nou centre comercial en línia deivissacasa.com. Es tracta d’un espai, pioner a Balears , que permetrà realitzar compres a través Internet als comerços de proximitat i rebre-les al domicili. Aquest és un projecte cofinançat per la Unió Europea amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Des de les regidories de Promoció Econòmica i Modernització i Comerç han assenyalat que aquesta plataforma de compres compta amb més de 30 negocis fins al moment i oferirà més de 7.000 productes. A més de botigues d’alimentació, moda i calçat, també hi ha negocis d’hostaleria amb servei de menjar a domicili.

Durant dos mesos, l'Ajuntament ha estat treballant juntament amb la Pimeef i els comerços del municipi per assessorar-los i donar-los suport en tot el sistema que comporta iniciar-se en les vendes en línia.

El regidor de Promoció Econòmica i Modernització, Aitor Morràs, ha explicat que ‘els petits comerços de l'illa han vist en aquest projecte una oportunitat d'adaptar-se a la nova situació i de preparar-se de cara al futur. ‘Aquest projecte ajudarà a moltes petites botigues a començar a digitalitzar-se i així rellançar el seu negoci utilitzant noves eines i noves maneres d'arribar als clients’.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Montse García, ha recordat la importància de comprar al petit comerç. ‘Ara més que mai hem de ser conscients que comprar als comerços de l’illa suposa ajudar l’economia local i comprant a aquest nou centre comercial en línia podem ajudar als que tenim a prop’.

La plataforma deivissacasa.com funcionarà com la resta de plataformes conegudes, de tal manera que qualsevol comprador pugui fer una selecció de productes que rebrà directament a casa. L’Ajuntament d’Eivissa es farà càrrec de les despeses d’enviament dels productes.