Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Nivell B1 CatalàL’Ajuntament d’Eivissa ofereix un Taller de conversa gratuït de català nivell B1 en línia per als mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament d’Eivissa ofereix un taller gratuït de conversa en català de nivell B1 que s'impartirà entre l'1 de juliol i el 31 d'agost a través de la plataforma districte07800. El curs, de 25 hores, té capacitat per a un grup d'entre 6 i 12 alumnes com a màxim i les classes seran dilluns i dimecres de 9.00 h a 10.30 h.

Des de la regidoria de Normalització Lingüística han assenyalat que el curs va dirigit a persones adultes amb uns coneixements bàsics de la llengua catalana que vulguin perfeccionar els seus coneixements i fer front a la major part de dificultats lingüístiques que es poden produir en situacions de comunicació real. Així mateix, el estudiants han de poder produir un discurs senzill i coherent sobre temes que li són familiars o d’interès personal, i han de poder descriure fets i experiències, pensaments i donar raons i explicacions breus de les seues opinions i projectes.

Les persones interessades poden inscriure's enviant un correu amb les seves dades al mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La inscripció quedarà oberta fins a cobrir aforament. En el cas que hi ha hagi més demanda que places, les persones que no hi puguin optar quedaran en llista d’espera per cobrir les possibles baixes que es donin durant la primera setmana.