Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Festa clausuradaLa Policia Local d'Eivissa ha inspeccionat 6 establiments i ha clausurat una festa en la qual hi havia més de 150 persones incomplint les mesures de seguretat.

La Policia Local d'Eivissa ha inspeccionat, des de les 22 hores dins les 6 del matí, un total de 6 establiments. A un d'ells, la Policia Local d'Eivissa va haver d'intervenir a una festa que comptava amb música exterior, una taula mescladora i un discjòquei. Al local hi havia aproximadament unes 150 persones que no complien les normatives sanitàries establertes. Els agents actuants observen que no es compleixen en cap moment les mesures de distanciament i seguretat, així com que hi ha un excés d'ocupació i d'aforament, per la qual cosa es clausura la festa, i s'estén acta per totes les infraccions, d'acord amb el reial decret llei 21/2020 de 9 de juny del pla de mesures excepcionals per a fer front a la crisi sanitària de la COVID-19.

A més, el local incompleix diverses ordenances municipals i la Policia Local formula una denúncia per tenir la música en funcionament transcendint a l'exterior, un altre per no presentar llicència d'obertura i s'aixeca una acta a un client de l'establiment per obstrucció a la labor policial en matèria d'inspecció d'establiments. Es dóna la circumstància que aquest mateix local ja va ser sancionat fa unes setmanes després que un ciutadà enregistrés un vídeo en el qual denunciava l'incompliment de les mesures sanitàries en Fase 2.

Així mateix, la Policia Local ha inspeccionat 6 establiments més, aixecant una acta per incompliment del reial decret llei, per no respectar les mesures de seguretat a un altre local de la zona del passeig marítim d'Eivissa.