Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

AV San PabloL’associació veïnal San Pablo s’adhereix a la campanya de recollida d’aliments que l’Ajuntament d’Eivissa organitza amb motiu de les Festes de la Terra.

L’associació veïnal San Pablo s’ha adherit a la campanya de recollida d’aliments que l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat enguany amb motiu de les Festes de la Terra 2020. En total, aquesta associació ha donat 1.200 litres de llet i 162 paquets de pasta de 500 grams cadascun, que s'han repartit a parts iguals entre Creu Roja i Càritas, les dues entitats beneficiàries.

La regidora de Festes, Montse García, ha recordat que ‘durant aquestes festes, demanem a la ciutadania que mostri la cara més solidària que té i que s'impliqui, i estem molt contents d'aquesta resposta per part de l'associació San Pablo i la gran acollida que esta tenint la iniciativa de recollida d’aliments a 8 establiments de la ciutat’.

Per part seva, la presidenta de l’associació, Lina Ripoll, ha dit que ‘quan vam veure que l'Ajuntament va fer aquestes festes solidàries pensarem com podíem ajudar i que si ens ajuntàvem diverses associacions podríem ajuntar coses per a ajudar als veïns’.

Des de Creu Roja, la directora insular, Mary Castaño, ha explicat que ‘no serveix sol arròs i pasta. Des de l'associació tractem que tinguin de tot. Hi ha hagut iniciatives unides al producte zero local, verdura, fruita, llet, pa. Al final estam donant i hem pogut donar, gràcies a totes les aportacions que han recollit de particulars, empreses i institucions, durant aquest temps una cistella completa i equilibrada’.