Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaL’Ajuntament d’Eivissa aprova destinar 90.000 euros a les ajudes per a estudiants de grau i formació professional del municipi d’Eivissa.

L'Ajuntament d'Eivissa ha acordat destinar un total de 90.000 euros a les ajudes per a estudiants de grau i formació professional del municipi. La subvenció d'enguany estava establert als pressupostos amb una quantitat de 10.000 euros però finalment ha augmentat 80.000 euros, per acord de la Comissió d'assumptes econòmics COVID-19.

La regidora de Joventut, Claudia Cotaina, ha assenyalat que ‘l’objectiu amb aquestes ajudes és que tots els estudiants puguin tenir accés a formació de qualitat en l’ensenyament i pal·liar les mancances econòmiques derivades de la situació d’emergència sanitària decretada per la COVID-19’. S'atorgaran un màxim de cent ajudes, cinquanta de 700 euros per als estudiants que realitzin els estudis a Eivissa i cinquanta de 1.100,00 euros per als estudiants que realitzin els estudis fora de l’illa.

Per poder sol·licitar aquesta subvenció s’ha de complir, entre altres, requisits com estar empadronat al municipi d’Eivissa amb una antiguitat mínima de 3 anys continuats, estar matriculat en centres de tot Espanya dels estudis universitaris de grau amb almenys el 80% dels crèdits en el pla d’estudis cursat, o cicles formatius de grau superior amb el 100% del curs.

L’Ajuntament d’Eivissa també ha aprovat una quantitat de 7.500 euros destinats als premis dels millors expedients acadèmics de batxillerat i cicles formatius. Una quantitat que també ha augmentat respecte a 2019, quan l'ajuda va ser de 6.000 euros. S’atorgaran un màxim de quinze premis de 500 euros per a cada un dels premiats.

Les persones interessades en aquestes subvencions podran presentar les seves sol·licituds fins al 22 de setembre.

Las personas interesadas en estas subvenciones podrán presentar sus solicitudes hasta el 22 de septiembre.

Enllaç a:
· Ayudas estudiantes