Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Emergency StaffL'Ajuntament d'Eivissa participa en les jornades de formació organitzades per Emergency Staff dirigides a professionals del sector sanitari i d'emergències de l'illa. Des de la regidoria d'Igualtat del consistori s'ha col·laborat amb una quantitat de 5.000 euros.

L'activitat està finançat per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat del Govern Balear, a través de l'Institut Balear de la Dona, i del Ministeri d'Igualtat, a través del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

Es tracta d'una iniciativa que incideix en la millora dels professionals d'àmbit sanitari, social i d'emergències en casos concrets com són l'atenció a intoxicacions per drogues, la violència i la violència sexual, submissió química i els accidents.

A la formació participen 60 professionals de diversos cossos d'atenció social i d'emergències de tota Espanya, entre ells deu representants de la Policia Local d'Eivissa.

La regidora d'Igualtat, Claudia Cotaina ha destacat la importància que té per als cossos d'emergència la formació en qüestions de prevenció i atenció davant casos de violència sexual i l'ús d'agents químics. ‘Creiem que és un encert realitzar aquest tipus de formacions que contribueixen clarament a la lluita contra les violències masclistes i que són fonamentals per aconseguir un oci segur i una societat més igualitària. Formar a les i els professionals en aquest àmbit és essencial i és el que hem de seguir fent’, ha dit.

Els cursos tindran lloc al Palau de Congress de Santa Eulària durant aquesta setmana.