Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Espai col·laboratiu al Viver d'EmpresesEl Viver d’Empreses posa en marxa un espai col·laboratiu gratuït per a 9 joves empreses que necessitin un espai de feina.

El Viver d’Empreses de l’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa l’Espai col·laboratiu districte07800 per a persones emprenedores i joves empreses que es dediquin a activitats d’economia del coneixement, indústria cultural o altres activitats amb component tecnològic, creatiu i/o innovador i també per aquelles persones emprenedores que estan en procés de crear al seva empresa.

Per al tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ‘aquest espai està dissenyat per a donar facilitats a les joves empreses i persones emprenedores que necessitin un espai i assessorament i significa una oportunitat per a iniciar una activitat o un projecte personal’.

Compta amb 9 llocs, cadascun amb taula, cadira ergonòmica, taquilla individual i accés gratuït a wi-fi, així com a tots els serveis del Viver d’Empreses i Eivissa Crea com sales de reunions, assessorament tècnic i activitats formatives i de networking.
Com a mesura de suport en aquests moments, l’ús de l’Espai col·laboratiu districte07800 s’oferirà sense cost en horari de 9 a 14 hores i per un temps màxim de 15 dies laborables (prorrogables segons demanda) a partir del dimecres 30 de setembre.

Les persones interessades poden fer la seva sol·licitud a través d’aquest enllaç:
· Formulari de sol·licitud d'espai col·laboratiu