Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

CETISL’Ajuntament d’Eivissa treu a licitació l’ampliació del servei d’ajuda a domicili per donar resposta a l’increment de la demanda.

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa amplia el contracte del servei d’ajuda a domicili per tal d’incrementar en nombre de famílies que poden ser beneficiàries d’aquests serveis.
Aquest servei es troba dins de l’àrea de promoció de l’Autonomia personal i dependència i dona servei actualment a 117 persones. El catàleg de serveis que s’ofereixen des d’aquest àrea van des de servei d’ajuda a domicili, servei de teleassistència, servei de manejar a domicili, servei de neteja o servei d’ajudes tècniques.

L’ampliació del servei d’ajuda a domicili és necessària perquè ha augmentat la necessitat de cobertura degut a l’increment de la demanda.

Per a la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned, ‘en el cas del servei d’ajuda a domicili, l’envelliment de la població, l’augment i complexitat de les problemàtiques de salut associades a l’envelliment, l’augment d’atenció en casos de salut mental de persones que resten en les seves cases, i la necessitat detectada de poder intervenir en casos de famílies realitzant intervencions de caire educatiu i preventiu juntament amb els casos que ja s’atenen, fa que es requereixi de més cobertura. Una cobertura que per altra banda, requereix un nivell de professionalització per part del personal tècnic’.

L’objectiu és poder seguir millorant el servei d’ ajuda a domicili actual donant resposta a les diferents demandes d’ actuacions que es van produint davant l’agreujament , envelliment, i situacions noves de necessitats d’intervenció familiar des d’una vesant preventiva i educativa amb famílies dels casos que ja estan sent tractats i en previsió dels nous que poden arribar.

L’ampliació del contracte, que és per un any ampliable a dos anys, compta amb un pressupost de licitació de 153.684,02€ (IVA inclòs). Les empreses disposen fins dia 13 d’octubre per a presentar les seves propostes.

Enllaç a:
· Perfil del contractant