Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cementeri NouL'Ajuntament d'Eivissa posarà en marxa per Tots Sants una línia de bus que connectarà el centre de la ciutat amb el Cementeri Nou.

L'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants un servei de bus que connectarà el centre de la ciutat amb el Cementeri Nou. El bus funcionarà els dies 30, 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre i sortirà de la parada situada davant dels antics jutjats, al carrer Isidor Macabich. Aquest bus tindrà sis sortides diàries: des d'Eivissa serà a les 9, 10, 11, 12, 14 i 16 hores; i les sortides des del Cementeri Nou seran a les 10, 11, 12, 13, 16 i 17:45 hores.

Recordam que l'accés als cementeris estarà restringit a les persones que hagin fet reserva de cita prèvia, que hauran d'esperar el seu torn a l'entrada del recinte i presentar el correu de confirmació de reserva.

L'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa també altres recursos per a facilitar el bon funcionament dels accessos i la desinfecció dels cementeris durant aquests dies amb la contractació de personal per a controlar els accessos als dos cementeris i l'increment de les feines de neteja i desinfecció.

Totes les persones que visitin els cementeris municipals hauran de portar mascareta en tot moment i guardar la distància de seguretat de la resta de persones que no formen part de la seva reserva. A més, a l'entrada s'hauran de fer netes les mans amb gel hidroalcohòlic i prendre's la temperatura.