Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple ordinari 29 octubreL’Ajuntament d’Eivissa aprova un conveni de col·laboració amb Santa Eulària, Sant Antoni i l’Agència Balear de l’Aigua per millorar el sistema de sanejament i depuració associat a l’EDAR d’Eivissa.

El ple de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat el conveni de col·laboració entre el consistori i els ajuntaments de Santa Eulària i Sant Antoni i l’Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental (ABAQUA) per a la millora del sistema de sanejament i depuració associat a l’EDAR d’Eivissa.

L’objectiu d’aquest nou conveni és incloure als municipis de Santa Eulària i Sant Antoni, que també aporten aigua a l’estació depuradora d’Eivissa. A més, assegura que ABAQUA continuarà gestionant l’estació d'aigües d’Eivissa.

A la sessió plenària s’ha aprovat la modificació definitiva del capítol tres de l’Ordenança de circulació del Municipi d’Eivissa. Amb aquesta nova ordenança es regula la utilització i convivència amb els vianants dels nous models de vehicles de mobilitat personal i es permeti garantir una mobilitat sostenible, segura, equitativa i eficient com els patinets elèctrics. Una proposta que ha estat secundada per tots el grups municipals.

A la sessió plenària també s’ha aprovat l'actualització del règim de càrrega i descàrrega i modificació de la tarifa única del sector del taxi a l'illa d'Eivissa amb l’objectiu d’oferir un servei eficient i de qualitat per a la ciutadania.