Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa aixeca 11 denúncies per diversos incompliments de la normativa anticovid durant un control a establiments aquest cap de setmana.

La Policia Local d'Eivissa ha iniciat aquest cap de setmana juntament amb la Policia Nacional, una campanya d'inspeccions en diferents establiments del municipi per a comprovar que es compleixen les noves mesures aprovades per Decret 18/20 del Govern de les Illes Balears, en matèria de prevenció davant la Covid-19. El resultat de les inspeccions ha estat l'aixecament d'11 actes de denúncia.

Les inspeccions es van dur a terme en diversos establiments, entre ells dos prostíbuls que es trobaven oberts malgrat la prohibició del Govern balear i on els agents van procedir al seu tancament.
Els responsables d'aquests locals s'enfronten a una infracció molt greu contemplada en el article 3, del Decret llei 11/20 del Govern Balear, que està sancionat amb una quantia que va des de 60.001 fins als 600.000 euros.

A més, la patrulla de cap de setmana va aixecar altres nou actes per infringir diversos preceptes de la normativa anticovid, com excedir l'aforament a l'interior d'un establiment, falta de cartell informatiu de l'aforament a l'entrada dels establiments, servir en la barra, no portar els cambrers la mascareta o incomplir l'horari de tancament i el toc de queda establert entre les 00.00 i les 6.00 hores.

La campanya de control de Policia Local i Nacional en matèria de Covid-19 es mantindrà durant totes les festes nadalenques.