Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Accident trànsitLa Policia Local d’Eivissa intervé en tres accidents de circulació durant el servei nocturn. El primer accident s’ha produït a les 22.30 hores a l’avinguda de Bartomeu de Rosselló en una col·lisió entre dues unitats de trànsit, un turisme i una motocicleta, en una col·lisió fronto-lateral amb resultat de danys materials.

El segon accident s’ha produït a les 23.15 hores a l'avinguda de Sant Antoni de Portmany i ha estat una col·lisió contra un obstacle fix del mobiliari urbà a causa de la pèrdua del control del vehicle, quedant el mateix enmig de la via, motiu pel qual es va haver de restringir la circulació durant 50 minuts.

El conductor, que respon a les inicials A.J.M.F de 43 anys d'edat, va donar com a resultat en les proves d'alcoholèmia 0,72 i 0,68 mg/l respectivament, i se li imputa un delicte contra la seguretat viària, realitzant diligències judicials.

El tercer accident s’ha produït a les 23.42 hores a l’avinguda de Santa Eulalia, i ha consistit en una col·lisió contra un obstacle fix, en concret els pivots delimitadors de via, a causa de la pèrdua de control del vehicle, per una possible distracció del conductor. Es realitzen diligències de prevenció.