Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaL’Ajuntament d’Eivissa concedeix 75 ajudes a estudiants de grau i formació professional i 15 premis als millors expedients acadèmics de Batxillerat i formació professional de grau mitjà en 2020.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Eivissa ha aprovat en la sessió celebrada avui les ajudes destinades a estudiants de grau i formació professional i per als millors expedients acadèmics. En total, des de la regidoria de Joventut s’han concedit 90 ajudes en aquestes dues convocatòries de 2020.

La regidora de Joventut, Clàudia Cotaina ha recordat que ‘les ajudes a estudiants de grau i formació professional de grau superior tenen com objectiu que tots els i les estudiants puguin tenir accés a formació de qualitat en l’ensenyament i especialment enguany pal·liar les mancances econòmiques derivades de la situació d’emergència sanitària causada per la COVID-19’.

S’han atorgat 75 ajudes a estudiants; 15 ajudes per a estudiants de grau a l'illa d'Eivissa, 4 ajudes per a estudiants de formació professional a l'illa d'Eivissa, 52 ajudes per estudiants de grau fora d'Eivissa, i 4 per a estudiants de formació professional fora de l'illa, la qual cosa suposa un total de 74.900 euros.

Quant als premis als millors expedients acadèmics de Batxillerat i cicles formatius per al curs 2019/2020, s’han concedit 15 premis, 13 de Batxillerat i dos de cicles formatius, la qual cosa ha suposat el total del pressupost previst per aquestes ajudes, que era de 7.500 euros. El premi consisteix en 500 € per a cada un dels premiats.