Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

The Moonshine BandEl concert de The Moonshine Band serà aquest diumenge 13 de juny, a les 12 hores, al passeig de Vara de Rey.

The Moonshine Band és un grup d'Eivissa creat l'any 2010 i format per músics de diferents nacionalitats: Seán Mackey (Irlanda), Dennis Herman (Estats Units), Raúl Moya (Saragossa) i Danilo Martínez (Uruguai). L'estil musical del grup és el resultat de la fusió de nacionalitats i gusts. Tot i que la línia principal és el folk, hi podem trobar grans influències de la música irlandesa, celta, country i rock, entre d'altres.

En aquests deu anys, The Moonshine Band ha fet més de cent concerts arreu de l'illa. A més, han presentat el seu primer disc, Everything's Alright, un treball amb deu cançons originals enregistrades en directe, produïdes i masteritzades per Dennis Herman (Estudios Mediterráneo) a Can Savina (MP Music). L'àlbum s'ha presentat amb gran èxit a Can Jordi.
Es compleix una dècada de la seva formació i volen celebrar-la amb un nou treball discogràfic anomenat So long Saint Pete, un EP enregistrat als Magrana Studios amb Joan Barbé com a productor.

Aquest concert forma part dels esdeveniments previstos el passat mes de març amb motiu de la Diada de les Illes que es van haver d’ajornar degut a la situació sanitària. Aquest és un programa del Govern balear amb el recolzament del Consell d'Eivissa i els diferents ajuntaments.
Durant el concert previst el diumenge al passeig de Vara de Rey s’acompliran totes les mesures de seguretat sanitària.

Wpp