Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha dut a terme diferents actuacions durant el cap de setmana amb el resultat total de 46 denúncies per consumir alcohol a la via pública i ha aixecat 4 atestats contra la seguretat viària per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques, dos dels atestats eren conductors de camions.

Durant aquesta matinada, al voltant de les 01.00 hores, la Policia Local d'Eivissa ha aturat a dos camions que acabaven d'arribar al Port d'Eivissa provinents de València després de rebre una trucada avisant que els seus conductors circulaven sota la influència de l'alcohol.

Els agents els han interceptat a l'avinguda de Sant Joan i els han sotmès a la prova d'etilometria amb un resultat positiu, encara que per sota de la taxa penal, motiu pel qual han estat denunciats administrativament. Els vehicles han quedat immobilitzats fins que un segon conductor habilitat s'ha pogut fer càrrec dels camions.

Altres serveis durant el cap de setmana
La nit de divendres, durant el servei nocturn, conjuntament amb el Cos Nacional de Policia, en la realització d'un control preventiu de seguretat, s'han realitzat 7 proves de drogues que han donat positiu, s'interposen 10 denúncies per diferents infraccions de trànsit, s'aixequen dos actes per la llei 4/2015 per tinença d'estupefaents i 2 alcoholèmies positives via penal al superar els 0,60 mg/l

També durant la nit de divendres, la Policia Local d'Eivissa interposa 25 denúncies per consumir alcohol a la via pública i es formula una denúncia a un establiment multiservei per vendre alcohol fora de l'horari permès. La venda s'estava produint a les 01.30 hores quan, tal com marca la normativa actual del Govern de les Illes Balears com l'Ordenança Municipal reguladora de l'alcohol estableix que no es pot vendre alcohol més enllà de les 22.00 hores.

Durant la nit de dissabte el servei nocturn de la Policia Local d'Eivissa realitza un servei de control preventiu de seguretat al passeig de ses Figueretes amb el resultat de 21 denúncies per consumir alcohol a la via pública i la localització de dues persones que es dedicaven a la venda ambulant de begudes alcohòliques
als qui se'ls aixequen dues actes i se li fa l'aprehensió de tot el material que portaven dins de les geleres portàtils.

La Policia Local també localitza a dos taxis il·legals, el conductor d'un d'ells va donar positiu en consum de substàncies estupefaents.

Wpp