Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cursos continguts digitalsL'Ajuntament d'Eivissa, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, posa en marxa aquest mes d'octubre dos cursos de creació de continguts digitals 3D, que s'impartiran a través de Ibiza 3D Academy, de l'espai tecnològic i creatiu Districte 07800.

El regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ha afirmat que ‘des d’avui mateix les inscripcions estan obertes i tots dos cursos tenen com a objectiu formar a professionals en un sector en plena expansió, de gran projecció i molta demanda. No requereixen coneixements previs de l'ús d'aquestes eines però sí un maneig bàsic de qualsevol sistema operatiu’.

Les classes s'impartiran a l'Escola d’Arts d'Eivissa, centre d'ensenyament que col·labora amb la iniciativa, i els cursos seran amb aforament limitat.

Les persones interessades podran assistir a un curs d'Introducció al modelatge i l'animació 2D i 3D amb Cinema 4D, per a aprendre a utilitzar aquest software de modelatge, renderitzat i animació. Aquest curs s'impartirà del 7 d'octubre al 27 de novembre, amb una durada de 70 hores.
El segon curs es titula Fonaments d’Unreal Engine i ofereix els coneixements necessaris per a aprendre a emprar aquest motor gràfic utilitzat per a la creació de videojocs i per a altres usos professionals com l'arquitectura. El curs s'impartirà del 7 d'octubre al 2 de desembre, amb una durada de 50 hores.

Les classes s'impartiran en grups reduïts i els participants rebran un seguiment individualitzat.

Es poden reservar les places i consultar els programes de tots dos cursos a www.districte07800.cat.

Wpp