Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni AEMIFL’Ajuntament d’Eivissa signa un conveni de col·laboració amb AEMIF per promoure programes assistencials i sanitaris destinats a millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosis múltiple.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i Ismael Vargas, president de l’Associació d’Esclerosis Múltiple d’Eivissa i Formentera (AEMIF), han signat un conveni de col·laboració per promoure i desenvolupar programes de caire assistencial i sanitari durant l’any 2022 destinats a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per esclerosis múltiple i altres malalties neurodegeneratives. A la signatura també ha estat la regidora de Benestar Social, Carmen Boned.

Concretament, el conveni recull que els serveis que es posen a disposició de les persones afectades i familiars són el de Fisioteràpia; el servei de Psicologia, el de Treball Social; servei de Neurologia; servei de Teràpia Ocupacional; servei de Logopèdia i Atenció Domiciliària.

Amb aquest conveni, l'Ajuntament d'Eivissa aporta a AEMIF la quantitat de 50.000 euros per a les despeses derivades de la realització de les activitats objecte d'aquest acord.

Wpp