Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoEivissa, 20 d'octubre, 2014.- Unicef ha atorgat a Eivissa el segell de ‘Ciutat Amiga de la Infància’, un reconeixement al treball que, des del Consistori, s'està desenvolupant per impulsar polítiques municipals que propiciïn la participació dels més petits en la vida municipal, a través d'iniciatives com el Consell Municipal de la Infància, el reglament de la qual va ser aprovat en sessió plenària el passat mes d'octubre de 2013; i del desenvolupament d'accions destinades a afavorir els drets dels nens i dels joves.

La regidora de Joventut, Mar Sánchez, ha destacat que aquest nomenament suposa “un reconeixement a tot el treball que la ciutat d'Eivissa duu a terme per promoure accions que reconeguin i valorin els drets dels més petits, i convidar-los al fet que siguin actius i s'involucrin a la seva ciutat, en el seu entorn més immediat”. Sánchez ha agraït el treball que, des dels anteriors responsables de la Regidoria d'Educació i Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa, s'ha dut a terme perquè Vila obtingués aquesta distinció.

El passat mes de setembre, representants d'Unicef Espanya es van reunir amb tècnics de diversos departaments de l'Ajuntament per conèixer, de primera mà, el treball que està desenvolupant la institució municipal en l'elaboració del Pla Municipal de la Infància. El programa Ciutats Amigues de la Infància es va engegar a Espanya l'any 2001 i compta amb el suport del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. A través del Segell de Reconeixement, Unicef Espanya reconeix als pobles i ciutats que compleixen amb els requisits establerts per a això, a més d'afavorir els interessos de la població en general i de la infància en particular.