Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Conveni Fundació Ignasi WallisL'Alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del segon Tinent d'alcalde de Benestar Social, ha signat un conveni amb el Bisbe d'Eivissa,Vicente Juan Segura, per a la Fundació Ignasi Wallis mitjançant el qual l'Ajuntament aporta una quantitat de 75.000 euros que anirà destinada al Servei d'Atenció Personal i Servei de menjar a domicili.

El Servei d’Atenció personal, fa referència a serveis relacionats a l'atenció personal al domicili tals com higiene personal, adequació de la llar i altres tasques anàlogues pròpies de les funcions del servei d'ajuda a domicili.
El Servei de menjar a domicili inclou l’esmorzar i un àpat. Aquests serveis estan destinats a persones majors soles sense suport familiar, persones amb malalties degeneratives, persones majors amb situació de risc i persones amb problemàtiques psicosocials, pel què cada menú servit anirà adequat a la situació de salut que presenti cada persona destinatària segons la prescripció mèdica. 

Des de l’any 2007 la Fundació Ignasi Wallis amb col·laboració amb l’Ajuntament d’Eivissa va implementar un servei inexistent fins aleshores, el menjar a domicili . Dins  el projecte de Menjar a Domicili, també es contempla el projecte l’Atenció personal per a un total de 15 usuaris.