Juny 16, 2019

ajuntamentdaltvila

Ban amb motiu dels actes de la festa “Eivissa Medieval” 2019

Amb motiu dels actes de la festa “Eivissa Medieval” que tendrà lloc els propers dies 09, 10,11 i 12 de maig a Dalt Vila i la Marina, es fa necessària la regulació d’aparcaments i trànsit de vehicles de la forma següent:

Dimarts, dia 7 de maig:
Es prohibeix l’estacionament als aparcaments de damunt el parc Reina Sofia (zona dels antics pavellons). Des de les 08.00 h fins al dilluns dia 14 de maig a les 14 h.
Es prohibeix l’estacionament i circulació de vehicles a:
·  Des de les 08.00 h, l’estacionament i circulació a tots els carrers de Dalt Vila, inclosos els residents.
Es prohibeix l’estacionament:
· Carrer del Comte de Rosselló.
· Aparcaments des Soto i tot el camí del Calvari.
· Aparcament al frontal del parc Reina Sofia, ambdós costats.
Aquesta prohibició regirà fins a les 14.00 h del dia 13 de maig.

Dimarts dia 7 de maig:
Es prohibeix l’estacionament de vehicles a tot Dalt Vila des de les 08.00 h del dia 7 de maig fins a les 14.00 h del dia 13 de maig
A partir de les 08.00 h, es restringirà la circulació de vehicles a Dalt Vila i a la Marina, als residents inclosos els del Poble Nou, aquests accediran a la Marina amb l’autorització corresponent o autorització d’entrada a la Marina de l’any 2017/18.
Des de les 7.00 h del dia 08 de maig fins a les 14.00 h del dia 13 de maig quedarà prohibida la circulació i estacionament a: Plaça de sa Font, carrer d’Antoni Palau, carrer de ses Verdures, carrer de Manel Sorà, carrer de Josep Verdera, carrer de sa Creu.
L’entrada per a residents i autoritzats serà pel carrer de Montgrí i el punt de control del carrer de sa Creu cruïlla amb carrer de Riambau, que estarà regulada per semàfor d’obres.

Dijous dia 09 de maig a partir de les 07.00 h:
Es prohibeix l’estacionament de vehicles:
· Al carrer de Joan Xicó, entre av. d’Espanya i Via Púnica.
· Al carrer Joan Xicó tram entre Via Púnica i Via Romana.
· Al Carrer de Joan Xicó costat dret entre els carrers de Via Romana i de Ramon Muntaner, pel pas d’autobusos
Aquesta prohibició regirà fins a les 08.00 h del dia 13 de maig.

Passis per a les persones residents i comerciants de la zona:
Els residents a Dalt Vila podran estacionar als aparcaments lliures següents: del parc Reina Sofia (zona dels antics pavellons) amb targeta específica de l’Ajuntament d’Eivissa.
Els residents al carrer Major, plaça de la Catedral, Sant Ciriac i carrer de Joan Roman podran estacionar als aparcaments lliures des Soto amb targeta específica de l’Ajuntament d’Eivissa.
Els residents a la Marina i sa Penya podran estacionar als aparcaments lliures següents: carrer de sa Creu i carrer del Bisbe Torres Mayans i a l'aparcament de darrere de sa Peixateria, amb la targeta de l’Ajuntament d’Eivissa.
Els residents amb autorització anual de zona blava també podran estacionar a la zona de s’Alamera, eixample Mercat Nou i es Pratet.

L’alcalde

Ban amb motiu dels actes del Carnaval 2019

Amb motiu dels actes del Carnaval 2019 que tendran lloc el proper dia 3 de març:

Es prohibeix :

La circulació de vehicles per l’avinguda de Santa Eulària des Riu des de les 09.00 h del dia 03/03/2019, fins a les 12.00 h.
La circulació de vehicles per l’itinerari de la rua entre les 11.00 h i la seua finalització.

Itinerari de la rua:

Sortida de l'av. de Santa Eulària, av. de Bartomeu de Rosselló, av. d'Isidor Macabich, carrer del País Valencià, av. d'Espanya, i sortida per av. d’Ignasi Wallis, on acabarà la rua en arribar a la cruïlla amb carrer d’Aragó.

Es recomana la utilització dels aparcaments dissuasius, situats a la zona de Can Misses, sa Joveria, es Gorg.

L’alcalde.
Rafel Ruiz Gonzalez.

Canvis en la circulació amb motiu de la continuació de les obres del Torrent de sa Llavanera

c. Jaume IIEl dilluns 22 d’octubre es reprenen les obres del Torrent de sa Llavanera, el termini de les obres està previst que sigui de 3 mesos.

El que es realitzarà serà dur a terme l’enderrocament del pont i construcció del nou. L’obra l’executa la UTE COPCISA i Construcciones Olives i té un pressupost de 451.256,25 euros. Les obres consisteixen en enderrocament del pont actual, molt malmès pel pas del temps i per la salinitat de la zona, hi ha que tenir en compta que el pont té més de 50 anys, i la construcció d’un pont nou, que serà com l’actual.

Llegeix més...

Tancament al trànsit rodat d'un tram de l'avinguda de Santa Eulària durant quatre mesos

Tram tancatAmb motiu de les obres de construcció del tanc de tempestes i adequació de la xarxa de sanejament de la ciutat d'Eivissa per part del Ministeri de Transició Ecològica, el dimarts dia 23 d'octubre quedarà tancat al trànsit rodat, el tram de l'avinguda de Santa Eulària comprès entre els carrers de Carles III i Bartomeu Rosselló, durant els pròxims 4 mesos. D'altra banda els vehicles de més de 5,5 tones, tindran restringida la circulació a tota l'avinguda de Santa Eulària, i els autobusos de més de 6,5 metres de llargària.

L'accés als barris de la Marina i Dalt Vila, des de l'avinguda de Santa Eulària, es farà pel carrer Carles III, carrer Gaspar Puig, carrer Joan d'Àustria i sortida a l'avinguda de Bartomeu de Rosselló que, en aquest primer tram, tindrà doble direcció.

Llegeix més...