Juliol 13, 2024

ajuntamentdaltvila

Es reprèn el Circuit de Carreres a les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya

GCPHE circuit cursa patrimoniEl Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat recorda que l'objectiu principal del circuit és la promoció turística i esportiva de les 15 ciutats espanyoles Patrimoni de la Humanitat. El circuit consta de 15 proves, de les quals caldrà finalitzar 4 per optar a la classificació final. El circuit compta amb el patrocini de Paradores de Turismo i Viajes El Corte Inglés.

Salamanca, dijous 7 d'abril de 2022. L'Ajuntament de Salamanca ha acollit la presentació del Circuit de Carreres Ciutats Patrimoni de la Humanitat, que es desenvoluparà d'abril a desembre de 2022, i constarà de 15 proves, de les quals caldrà finalitzar 4 per optar a la classificació final del Circuit.

Llegeix més...

Promoció turística de les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya als Estats Units

Promoció internacional GCPHEEl Grup ha presentat l'oferta turística i cultural de les 15 ciutats en una acció conjunta amb Turespaña adreçada al mercat americà, amb perspectives optimistes de recuperació.

La campanya de promoció internacional també s'ha desenvolupat a fires de turisme de París i Bègica. França és el primer mercat emissor de turistes cap a Espanya i el nostre país és la tercera destinació preferida dels belgues.

Llegeix més...

El Rei rep en audiència els membres de l'Assemblea del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya

RecepcióEl Rei ha mostrat a l'audiència la seua preocupació per la situació de la població d'Ucraïna i per la destrucció de les seues ciutats i el seu patrimoni històric.

El president del Grup i alcalde de Salamanca, Carlos García Carbayo, ha agraït al Rei el seu suport al Grup de les 15 Ciutats que promociona la cultura i el patrimoni d'Espanya a tot el món.

Llegeix més...

El Grup de Ciutats Patrimoni i el Ministeri de Cultura es reuneixen a Segòvia per impulsar els plans de gestió

GCPHE i Ministeri de CulturaEl Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya i representants del Ministeri de Cultura s'han reunit a la Reial Casa de la Moneda de Segòvia per impulsar els plans de gestió. El Grup treballa per elaborar aquests plans, seguint les Directrius de la Convenció de Patrimoni Mundial, que fan necessari que aquests béns disposin d'un pla de gestió propi.

A la reunió han participat tècnics de Patrimoni de les 15 ciutats, juntament amb la Sotsdirectora General de Gestió i Coordinació dels Béns Culturals del Ministeri de Cultura, Pilar Barrero, i la subdirectora adjunta, María Agúndez.

Llegeix més...

El Grup de Ciutats Patrimoni impulsa grans esdeveniments culturals i esportius el 2022

GCPHE agenda cultural-esportEl president de la Comissió de Cultura i alcalde de Santiago de Compostel·la, Xose Sánchez Bugallo, afirma que “2022 és l'any de la recuperació turística i el Grup celebrarà grans esdeveniments culturals i esportius als nuclis històrics de les 15 ciutats”.

La cinquena edició de 'La Nit del Patrimoni' a les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat se celebrarà el 17 de setembre.  La desena edició del Cicle de Música de Cambra recorrerà d'octubre a desembre espais patrimonials de les 15 ciutats. El 2022 es reprèn el Circuit de Carreres a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat

Llegeix més...

Les 15 Ciutats Patrimoni de la Humanitat impulsen una campanya de promoció internacional amb Turespaña a Europa, Amèrica i Àsia

GCPHE a FiturEl Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat Espanya i Turespaña han presentat avui a FITUR el Pla operatiu 2021 que inclou la promoció als principals mercats emissors internacionals.

Les Ciutats Patrimoni i Turespaña realitzaran accions promocionals conjuntes a Bèlgica, Alemanya, Singapur, Tòquio, Londres, Lisboa, Mèxic, Corea del Sud i Miami, entre altres destinacions. Les Ciutats Patrimoni han presentat avui el Pla d'Acció amb Paradors, que inclou la promoció i la comercialització conjunta i la creació de nous productes. Avui s'ha celebrat la primera Assemblea de l'any, presidida per l'alcalde de Salamanca, que ha aprovat el Pla Operatiu de Turisme i el pressupost del Grup per al 2022.

Llegeix més...