Octubre 20, 2024

ajuntamentdaltvila

L’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat per aquest divendres 27 de setembre, a les 19 hores, una xerrada de l’esportista Alejandro Díaz al Centre de Creació Jove C19 (carrer Castella, 19). L’entrada és lliure fins a completar cabuda.  Alejandro Díaz, jugador de tennis de taula de la ciutat d’Eivissa, ha set el primer esportista eivissenc en participar en uns Jocs Paralímpics i aquest divendres compartirà la seua experiència amb els assistents al C19.

La segona tinent de batle i regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa, Catiana Fuster, destaca que és un “orgull” comptar amb Alejandro Díaz al C19, i agraeix que aquest divendres parli amb els jóvens de la ciutat de la seua trajectòria esportiva. “Àlex és un exemple per a la nostra joventut. Abans d'anar als Jocs Paralímpics de París ja vam comentar amb ell que era una oportunitat per a gaudir, per a recollir tota l'experiència de cara futur esportiu i ara l’animem a pensar ja en els Jocs Paralímpics de Los Ángeles 2028”, ha manifestat Fuster.

La segona tinent de batle ha reiterat el suport de l’Ajuntament d’Eivissa a Díaz i ha afegit que espera que aquest divendres també senti “el suport de la capital d’Eivissa i de la seua ciutadania”.