Octubre 01, 2024

ajuntamentdaltvila

L’objectiu d’aquesta licitació és la modernització de la infraestructura de comunicacions de la corporació

L'Ajuntament ha iniciat un procés de licitació per a l'adquisició d'equipament informàtic amb l'objectiu de modernitzar i millorar la infraestructura de comunicacions de la corporació. Aquesta actuació es fa necessària per garantir la continuïtat i qualitat dels serveis que ofereix l'Ajuntament.

Degut a que l'actual infraestructura està basada en equipaments adquirits el 2010 i 2015 i que ja han superat la seva vida útil, s'ha considerat essencial substituir els equips actuals per nous dispositius amb major capacitat i millor cobertura de servei.

L'adquisició dels nous equips per un import de 163.552,63 € permetrà ampliar la infraestructura de xarxa sense fils a totes les dependències de l'Ajuntament i millorar els sistemes de telefonia per a una gestió més eficient de les comunicacions. A més, es preveu la incorporació de noves funcionalitats, com l'ús d'intel·ligència artificial per a la gestió automàtica de consultes i trucades, amb l'objectiu de reduir els temps d'espera i millorar l'atenció ciutadana.

Aquest projecte forma part del compromís de l'Ajuntament per mantenir una infraestructura tecnològica actualitzada i eficient, que permeti oferir un servei públic de qualitat i adequat a les necessitats actuals. La licitació es pot consular al següent enllaç https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=LWFK8KtTw2JSYrkJkLlFdw%3D%3D