Gener 22, 2025
perfil del contractant
autoliquidacions
Tràmits online
certificatsviatge

Notícies

Agenda cultural, esportiva i d'activitats

Salut Pública

Control de plagues

Entre les competències de la Regidoria de Medi Ambient està la realització de desinfeccions, desinsectacions i desratitzacions en espais públics com són els carrers, el clavegueram o els parcs, entre d'altres.

L'objectiu de l'eliminació d'aquestes plagues és desinfectar fins a uns mínims que assegurin la bona qualitat de vida de la ciutadania.

Per a això es planifiquen plans de xoc i manteniment que es realitzen de forma periòdica. D'aquesta manera els tractaments de xoc es duen a terme cada quatre mesos, mentre que mensualment es realitzen les tasques de manteniment, i es revisen així totes les zones que conformen el municipi d'Eivissa per tal d'evitar la proliferació de plagues. En els centres educatius, aquestes accions es desenvolupen en períodes de vacances com Setmana Santa, estiu o Nadal.

Amb aquestes mesures, el consistori pretén garantir totes les mesures de salubritat necessàries per als residents i visitants.

A través de la Línia Verda es pot comunicar qualsevol indici de plaga que es localitzi en l'entorn, entenent com a plaga la irrupció sobtada i multitudinària d'insectes, animals o altres organismes d'una mateixa espècie que provoca diversos tipus de perjudicis com malalties, danys econòmics i fins i tot culturals. Les plagues més comunes són les de rates, paneroles, colom roquer, leishmaniosi i vespes. L’Ajuntament no s’ocupa de les plagues detectades en espais privats o particulars.

L'empresa encarregada de realitzar periòdicament el control de plagues és Lokímica, empresa especialitzada del sector.

Centre de protecció animal de Sa Coma

Adopció responsable d'animals domèstics del Centre de Protecció Animal de Sa Coma
Des d'aquest espai podeu conèixer els animals que actualment estan en adopció al Centre de Protecció Animal de l'Ajuntament d'Eivissa. Podeu escollir entre el menú de cans en adopció o gats en adopció i per poder veure les fotografies ampliades, només heu de clicar a sobre.

També podeu apropar-vos al centre de dilluns a divendres amb cita prèvia per conèixer-los més directament.

Adopció de cans:
Dades importants:
Els gossos es lliuren amb:
- microxip
- passaport
- vacunes
- esterilitzats

L'adopció es gratuïta i se'ls fa tota la documentació que obliga la llei vigent a les Balears, el xip, el passaport i es lliuren vacunats de ràbia, tetravalent, tos de la gossera, desparasitats i esterilitzats/castrats.
És imprescindible presentar un DNI o document acreditatiu en el moment de l'adopció i tenir una residència a Balears (per posar-ho al xip).
- Ca renunciat: és aquell que ha lliurat el seu amo
- Ca abandonat: és aquell que ha estat trobat a la via pública i ha de passar 15 dies al Centre perquè pugui ser adoptat.

Adopció de gats:
Els gats es lliuren sense pagar cap taxa municipal.
Solen tenir la vacunació concorde a la seva edat i en cas de ser possible ja esterilitzats. Si no tinguessin l'edat d'esterilitzar-los s'haurà de signar un acord de compromís per a portar-los al veterinari acordat sense cost addicional per a l'adoptant.

PER A ADOPCIONS, ATENCIÓ AL PÚBLIC I PASSEJADES PODEU TRUCAR PER TELÈFON O PER CORREU

ATENCIÓ AL PÚBLIC
DE DILLUNS A DIVENDRES DE MATÍ (DIJOUS PER LES TARDES)

PASSEJADES (AMB CARNET DE VOLUNTARI)
DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES DE MATÍ
DIJOUS PER LES TARDES

TELÈFON D'INFORMACIÓ: 971 19 22 81

Des d'aquest enllaç podeu descarregar la normativa a seguir per a participar com a voluntaris i voluntàries al centre:
- Normativa del voluntariat al Centre de Protecció Animal de Sa Coma

Si voleu adoptar algun dels animals que actualment acull o fer-vos voluntaris per passejar-los o ajudar en les tasques podeu contactar amb el centre per whatsapp al 680 599 345 i per correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
El centre de protecció animal és situat a la Crta. de Sant Antoni, darrera de Sa Coma.