Octubre 19, 2024

ajuntamentdaltvila

L'Ajuntament d'Eivissa col·labora en el taller participatiu sobre ses Feixes que es celebra avui a Can Tomeu

 A aquesta iniciativa, impulsada per la Alianza por el Agua i l'Ajuntament d'Eivissa i que ha comptat amb la col·laboració de WWF, han participat més d'una vintena de professionals de diferents entitats i administracions públiques.

Carlota Viada, representant de WWF, i el quart tinent de batle i regidor de Medi Ambient de la capital d'Eivissa, Jordi Grivé, han inaugurat la jornada i presentat el taller. Grivé ha explicat les iniciatives portades a terme a la zona per part del Consistori, entre les que destaquen les millores en l'accés a la zona, recollida de residus i il·luminació i ha avançat que gràcies a un conveni amb el Consell Insular d'Eivissa, que s'ha de firmar pròximament, es preveu la neteja i dragat dels canals, el desbrossament mecànic de canals i camins, la renovació dels cartells informatius, la creació d'un nou observatori d’aus, l'ampliació de la zona humida i la restauració dels portals de feixa.

A continuació, les persones participants han valorat les mesures prioritàries per al 2025, treballant de forma col·laborativa per identificar les accions més importants per a la millora ambiental de la zona. Per acabar, s'han recollit les conclusions i establert els següents passos per a la implementació de les mesures acordades.