Octubre 28, 2024

ajuntamentdaltvila

De dia 28 d’octubre a dia 1 de novembre Eivissa estarà preparada per combatre les nits més tenebroses de l’any

La regidoria de Comerç i Mercats i la de Joventut de l’Ajuntament d’Eivissa han organitzat de dia 28 d’octubre a dia 1 de novembre diverses activitats per a que nins i joves puguin passar unes divertides i esgarrifoses nits de “halloween”.

Per començar amb les festivitats, de dia 28 a dia 31 d’octubre hi haurà animació comercial pels distints carrers d’Eivissa de 10.30 hores a 13.30 h i de 17.30 h a 20.00 h:

Dia 28 d’octubre matí es farà a la Marina i port d’Eivissa i per la tarda al passeig de Vara de Rey, via Púnica i via Romana.

Dia 29 d’octubre es farà a ca n’Escandell al matí i a ses Figueretes per la tarda.

Dia 30 d’octubre matí es farà a Es Pratet i Sa Colomina.

Dia 31 d’octubre al matí es farà a Eivissa centre i al Mercat nou i per la tarda al carrer Castella.

A més, dia 31 d’octubre de 21.00 h a 24.00 h hi haurà un túnel de por al C19 per als joves de la ciutat. Finalment, dia 1 de novembre a partir de les 19.00 h la plaça del Parc estarà animada amb música fins les 24.00 h.

Aquest programa s’ha organitzat junt amb les associacions de comerciants d’Eivissa amb els objectius de dinamitzar la zona fent activitats específiques que compleixin les expectatives de les famílies i també volent mantenir vius els comerços locals.

Àlex Minchiotti, regidor de Comerç i Mercats, ha comentat que la col·laboració amb els comerciants és fonamental per l’Ajuntament, per això el consistori pretén seguir en constant contacte amb aquests negocis. A més, la tercera tinent d’alcalde i regidora de Joventut, Catiana Fuster, ha remarcat que les activitats estan pensades per totes les edats, per el que convida a nins i joves a que s’animin a passar-ho bé per els carrers de la seva Ciutat.