Agost 16, 2024

ajuntamentdaltvila

El torneig es durà a terme del 22 al 27 de juliol a les pistes esportives des Viver Pádel Club. La inscripció ja és oberta

Dins la programació de les Festes de la Terra que l'Ajuntament d'Eivissa donarà a conèixer els propers dies, se celebrarà el IX Torneig de Pàdel “Festes de la Terra”.

Aquest any el torneig se celebrarà entre el dilluns 22 i el dissabte 27 de juliol i caldrà inscripció prèvia, la qual es pot fer ja a les pistes des Viver Pàdel Club. El preu de la inscripció és de 20€ per persona, hi podran participar les categories masculines i femenines D, C i B; i per a més informació es pot trucar al telèfon 667 548 506.

Aquesta és només una de les moltes activitats preparades per les Festes de la Terra d'aquest 2024, i l'Ajuntament d'Eivissa anima tots aquells jugadors i pàdels que s'inscriguin al torneig encara que creguin que el seu nivell no és suficient, ja que es busca un torneig obert i participatiu on gaudir d'una bona estona fent esport. "Estem segurs que el torneig serà una oportunitat per crear comunitat eivissenca de la millor manera possible: fent esport a la nostra ciutat", ha assegurat la regidora d'Esports, Ana Ferrer.