Juliol 27, 2024

ajuntamentdaltvila

El ple de la corporació municipal, en sessió extraordinària, ha aprovat aquest dimarts la incorporació de Minchiotti Fábregas com a nou membre de la corporació municipal

Aquest dimarts 23 de juliol, durant la sessió plenària extraordinària, Alejandro Minchiotti Fábregas ha pres possessió com a nou regidor de l'Equip de Govern de l’Ajuntament d’Eivissa.

Minchiotti assumirà les atribucions de Comerç i Mercats i ha manifestat que afronta aquest nou càrrec “amb molta il·lusió perquè suposa l'oportunitat de participar en el desenvolupament comercial d’Eivissa en un moment crucial perquè s’ha de definir entre tots el futur a mitjà i llarg termini del teixit econòmic de la capital de l’illa” “Les diverses associacions de comerciants amb les que ja he mantingut reunions, coincideixen en la necessitat de continuar impulsant més campanyes de promoció i divulgació, de dinamització així com un cert pla estratègic per als pròxims anys. Per tant, aquesta serà una de les principals prioritats que portaré a terme des de la regidoria de Comerç i Mercats”, ha manifestat Minchiotti, qui ha afegit que continuarà amb les iniciatives promogudes per la seua antecessora Laura Planells, destacant la programació amb motiu del 150 aniversari del Mercat Vell.

El nou regidor del grup municipal del Partit Popular també ha assenyalat que és crucial que des de l'Ajuntament d’Eivissa es promoguin campanyes específiques per donar a conèixer els comerços emblemàtics de la Capital, reconeguts amb el segell del Govern de les Illes Balears, i als quals des de les institucions s’ha de fomentar que els visitin tan residents com turistes.

D'altra banda, el futur regidor de Comerç i Mercats també ha recalcat que s’ha de potenciar la línia de subvencions per a embellir la Marina “perquè és responsabilitat de tots cuidar els nostres barris històrics”.

Finalment, Minchiotti s’ha compromès a continuar amb la coordinació amb les entitats veïnals i la planificació de campanyes de dinamització portades a terme durant les obres del carrer Pere Francès. “Aquest diàleg constant amb la ciutadania i comerciants serà el nostre modus operandi durant les pròximes obres que es registraran a la ciutat i garanteixo als vesins i comerciants que l'Ajuntament d’Eivissa estarà al seu costat i que farem tot el possible per a ajudar-los durant aquest temps de transició”, ha incidit el flamant regidor.

En paral·lel a les accions de dinamització, des de l’Ajuntament d’Eivissa també es considera “essencial” ordenar l'activitat comercial i turística de la ciutat i per això cal continuar donant un impuls al compliment de les ordenances d'ocupació de via pública (ja s'han obert 324 expedients sobre aquest tema), que requereixen una actualització.