Juliol 27, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquesta jornada es farà els dies 26 i 27 de juliol amb motiu del 22 de juliol, dia europeu per les víctimes dels delictes d’odi

Els pròxims 26 i 27 de juliol al recinte ferial d’Eivissa la Policia Nacional i el Consell d’Eivissa celebren la IV Jornada local per a la prevenció dels delictes d’odi i altres conductes derivades de la discriminació a Eivissa.

Enguany, aquestes jornades estaran centrades en l’àmbit esportiu seguint el lema “Sense respecte, guanyar no és suficient”. La homofòbia, la gordofobia o l’autisme seran alguns dels aspectes que es tractaran i es posarà la pràctica esportiva com a eina i clau de superació personal. A part, també s’abordaran els delictes d’odi des de las seva vessant penal com administrativa.

Per a obtenir la certificació del curs l’assistència ha de ser presencial, encara que es podrà seguir a través de la pàgina de facebook del Consell d’Eivissa. Posteriorment, el contingut estarà penjat el repositori oficial de l’entitat.

La inscripció a la jornada és gratuïta a través de correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) on s’haurà d’indicar:

  • Nom complet
  • DNI
  • Sector professional

L’Ajuntament d’Eivissa anima a tothom a inscriure’s a aquestes jornades on est tractaran temes i aspectes tan importants com la tolerància, la inclusió i l’esportivitat.