Agost 16, 2024

ajuntamentdaltvila

El Festival tria la Ciutat d’Eivissa un any més per ser el seu escenari i estarà disponible fins al 14 de setembre

El Bloop Festival arriba a Eivissa per celebrar la seva 14ª edició, la qual es celebrarà fins el dia 14 de setembre. Eivissa és una destinació cosmopolita i internacional perfecte per a celebrar l’art i la cultura.

El Bloop Festival es guia pel lema “L’art és per tothom” i per això posa a l’abast de la gent art i experiències gratuïtes, obertes i inclusives que van des de murals fins a instal·lacions interactives.

“L’Ajuntament d’Eivissa ha volgut participar a aquest Festival organitzant la exposició de realitat augmentada per tota la Ciutat. Es tracta d’una exposició interactiva on a través d’una aplicació mòbil la gent podrà interactuar amb la Ciutat i la seva part més artística”, ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Domínguez.

Per a descarregar-se la app es pot fer a través d’aquests links:

D’aquesta manera l’Ajuntament agraeix a Biokip Labs que hagin triat un any més Eivissa com a escenari del festival i anima a tothom a que vengui a la Ciutat per apropar-se al món de l’art més contemporani que de ben segur no deixarà indiferent.