Setembre 01, 2024

ajuntamentdaltvila

L'estiu del 2024 ha estat marcat per activitats esportives, lúdiques i pedagògiques per a petits i joves a Sa Bodega, Sa Graduada, Sa Joveria i s'hi han inclòs les instal·lacions de Cas Serres i Can Misses

Les escoles d'estiu 2024 organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa a través de la regidoria de Joventut i el Patronat d'Esports arriben al final després de dos mesos d'activitat.

Durant aquest estiu, que el nombre de places es va incrementar respecte a anys anteriors, també s'han implementat noves mesures de conciliació atenent les peticions de les famílies. A la llista d'instal·lacions de què ja es disposava (Sa Graduada, Sa Bodega i Sa Joveria), s'hi ha afegit el centre de Cas Serres per fer l'escola d'estiu per a nens de 3 a 12 anys. A més, també s'ha organitzat l'Escola juvenil Esportiva a Es Viver per a joves de 12 a 16 anys i l'Escola Infantil Esportiva a Can Misses per a nens de 6 a 12 anys. En aquesta darrera instal·lació hi havia aire condicionat i moltes zones d'ombra, una cosa molt reclamada per les famílies. Cal dir que les escoles impulsades pel Patronat d'Esports també han estat obertes per a persones amb necessitats especials, aconseguint així una inclusió real i efectiva. A més, el FabLab també ha organitzat activitats per a adolescents de 13 a 17 anys relacionades amb el Patrimoni i la robòtica.

Com a novetat, totes les escoles han estat obertes durant els mesos de juliol i agost, ja que anteriorment l'Escola Juvenil només s'oferia el mes de juliol, i s'han ampliat les places arribant a les 920 ofertes per a nens i joves d'entre 3 i 16 anys. S'hi han afegit els serveis guarderia de matí, menjador i guarderia de tarda.

Així, l'Ajuntament tanca un estiu amb balanç positiu de les activitats organitzades pensades perquè els petits de la ciutat puguin gaudir de l'estiu sense sortir del municipi, alhora que les famílies poden conciliar en aquests mesos de tanta activitat a l'illa.