Setembre 01, 2024

ajuntamentdaltvila

El procés de presentació d'oferta s'acabarà el 16 de setembre i compta amb 3.955.396,50 € de pressupost

L'Ajuntament d'Eivissa obre un nou procés de licitació per fer obres d'ampliació a l'Escoleta Municipal Can Cantó. Una convocatòria anterior va quedar deserta el mes de juliol passat a causa de l'augment dels preus dels materials d'construcció, que en aquesta nova licitació han augmentat un 30% respecte a l'anterior.

L'objectiu és ampliar el centre educatiu que actualment és una planta baixa i compta amb quatre aules, algunes sales per a altres usos i 55 places d'alumnes. El projecte busca realitzar una nova edificació annexa a l'existent amb cinc aules i espais com a menjador, sala polivalent o zona de jocs, entre d'altres.

El pressupost de què disposa el projecte és de 3.955.396,50€ (IVA inclòs) i està cofinançat en el marc d'instrument de finançament Next Generation de la Unió Europea. El procediment de contractació és obert simplificat.

L'Ajuntament d'Eivissa confia que aquesta ampliació es pugui fer efectiva aviat per poder tenir un centre educatiu que respongui a les necessitats actuals de les famílies de la ciutat d'Eivissa.