Octubre 20, 2024

ajuntamentdaltvila

A causa d'un abocament registrat a la platja de Ses Figueretes per les fortes pluges de dia 3 de setembre, el bany ha estat prohibit des de les 17 hores d’ahir, dimarts 3 de setembre, fins a les 10 hores d’avui, dimecres 4 de setembre

Les fortes pluges que en poc temps es van registrar ahir de tarda van causar el desbordament del clavegueram de la zona de ses Figueretes. Els serveis municipals han treballat intensament per reobrir la platja a banyistes com més aviat millor i des d’aquest matí s’ha reobert la platja de ses Figueretes. Recalcar que les pluges no han suposat un perill per a la qualitat de l’aigua de la mar, però es va tancar de forma preventiva.

El quart tinent de batle i regidor de Medi Ambient d’Eivissa, Jordi Grivé, ha explicat que el passat mes de juny l’Ajuntament va instal·lar unes xarxes al sistema de clavegueram de la Ciutat per a evitar que quan hi hagués fortes pluges, residus com tovalloletes humides o compreses acabessin abocades a la mar. Aquesta acció ha ajudat que la problemàtica registrada a ses Figueretes no hagi estat major i així s’ha evitat l’abocament d’aquests tipus de residus a la mar.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa es recorda que hi ha residus que no es poden tirar al vàter, com tovalloletes, bolquers o bastonets de cotó.