Octubre 20, 2024

ajuntamentdaltvila

Durant la recepció oficial celebrada aquest matí a l’edifici de Dalt Vila, a la que també ha assistit la segona tinent de batle de l’Ajuntament d’Eivissa, el lluitador eivissenc ha estrenat el Llibre d’Honor d’Esports i ha agraït a la seua dedicatòria aquest reconeixement

L’alcalde d’Eivissa, Rafael Triguero, i la segona tinent de batle de l’Ajuntament d’Eivissa, Catiana Fuster, han rebut a Can Botino aquest matí a Jordi Marí, subcampió del món júnior de kick-boxing. Durant la recepció oficial (celebrada aquest matí a l’edifici de Dalt Vila i a la que també ha assistit la segona tinent de batle de l’Ajuntament d’Eivissa, Catiana Fuster), el lluitador eivissenc ha estrenat el Llibre d’Honor d’Esports i ha agraït a la seua dedicatòria aquest reconeixement.

Jordi Marí, integrant de la Selecció Espanyola, ha estat el representant eivissenc al Campionat del Món de Cadet i Júnior celebrat a Budapest. Marí, qui competia a la categoria de -74kg júnior en les modalitats Pointfight i Lightcontact, ha estat el guanyador de la medalla de plata. “És un orgull per a la ciutat d'Eivissa comptar amb esportistes com en Jordi Marí de tan gran nivell que són referents per les noves generacions. L’enhorabona per aquesta merescuda medalla de plata”, ha manifestat l’alcalde de la capital d’Eivissa.

A continuació, Marí ha explicat que practica kick-boxing des dels 4 anys i que per aconseguir la medalla de plata aquest any en un campionat del món ha hagut “d'entrenar molt, sacrificar moltes coses i intentar compaginar l’esport amb els estudis, cosa que de vegades no ha estat gens fàcil”. “De vegades és complicat mantenir la motivació, però sempre he tingut aquí al meu pare i a la meua família, que han estat sempre amb mi i han sigut un suport molt important. A més, és important tenir referents i també que siguem un exemple a seguir, tant dins com fora del tatami i crec que és bo per les generacions que venen. I això estic intentant, sempre intent mantenir un bon comportament, tant dins com fora del tatami, sobretot perquè les generacions futures que vinguin diguin: escolta, jo vaig conèixer a en Jordi i en Jordi feia aquest esport i li tinc molt d'afecte”, ha conclòs l’esportista eivissenc.