Setembre 18, 2024

ajuntamentdaltvila

Diversos artistes i talents locals posaran música les nits de divendres i dissabte

Els pròxims 20 i 21 de setembre, a les 20.30 h, el Claustre de l'Ajuntament d'Eivissa, un enclavament espectacular situat en ple cor del patrimoni de la humanitat, serà l'escenari de dues gales líriques que prometen oferir una experiència única i inoblidable per als amants de la música clàssica i lírica.

El dia 20 de setembre, la gala comptarà amb les actuacions de les reconegudes sopranos Inma Hidalgo i Maia Planas, acompanyades al piano per David Mohedano. Aquesta vetlada oferirà un repertori variat i emocionant, amb una selecció de peces que portaran al públic a través de les diferents èpoques i estils de la música lírica.

El dia 21 de setembre serà el torn dels talents locals, amb un grup de cantants residents a Eivissa: Irantzu Bartolomé, Isabel Albaladejo, Yolanda Veny, Diego Román, Joan Carles Rodríguez i Lucía Herranz, que seran acompanyats al piano per Elvira Ramon. Aquesta segona gala serà una celebració del talent musical local, posant en valor les veus eivissenques i oferint al públic una oportunitat única de gaudir de la música lírica en un entorn excepcional.

Ambdues gales es tendran lloc al Claustre de l'Ajuntament d'Eivissa, un espai emblemàtic que ofereix una acústica única i un ambient íntim i acollidor, ideal per gaudir de la música en directe. L'entrada és gratuïta i es convida a tots els residents i visitants a participar en aquestes nits especials, plenes de bellesa musical i cultural.