Setembre 30, 2024

ajuntamentdaltvila

Durant el Ple que s’està celebrant avui, dia 30 de setembre, l’Ajuntament d’Eivissa ha acordat la concessió de felicitacions públiques, medalles i diplomes a 53 membres de la Policia Local de la Ciutat per excedir notòriament el nivell normal de compliment de les seves labors com a cos policial o per complir 30 anys d’experiència.

En concret, s’atorguen un total de 24 felicitacions públiques , títol que es concedeix per coordinar alguna actuació de la Policia Local que hagi prosperat. També es donaran tres medalles amb distintiu blanc a policies locals que hagin complert 30 anys de servei a qualsevol dels departaments del cos als que no se li hagi obert un expedient disciplinari i que hagin tengut una trajectòria professional destacada.  

A més, 23 policies locals rebran la medalla amb distintiu verd, aquesta que s’atorga per haver destacat en una actuació i un agent serà reconegut amb una medalla amb distintiu blau per haver posat de manifest qualitats de valor i sacrifici.

Finalment, es concediran dues condecoracions honorífiques i felicitacions públiques a civils com a reconeixement a la seua dedicació i entrega en benefici dels objectius de la Policia Local.

L’Ajuntament d’Eivissa atorga d’aquesta manera 53 distincions amb les que reconeix la feina i les labors de totes les persones i a tot el cos de la Policia Local de la Ciutat que han treballat i ho segueixen fent per Eivissa. “Gràcies a aquestes persones Eivissa és una ciutat més segura i la seua feina és imprescindible per a que així segueixi”, ha manifestat la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Gema Marí.