Octubre 01, 2024

ajuntamentdaltvila

Aquesta instal·lació esportiva estava tancada des del dia 1 de juliol degut a obres de millora a la infraestructura

Avui, dimarts dia 1 d’octubre, l’Ajuntament d’Eivissa ha tornat a obrir les portes de les Piscines Municipals de Es Viver.

Les piscines han estat tancades tot l’estiu d’aquest 2024 degut a les obres que s’han fet per millorar la instal·lació esportiva. Alguns dels canvis que s’han fet han estat repassar les línies de la piscina, llevar l’òxid de les finestres que era perillós per als usuaris o posar portes d’alumini als vestuaris sobretot perquè boixos i boixes quedin resguardats a dins.

D’aquesta manera tots els eivissencs i eivissenques ja poden tornar a gaudir de les piscines municipals i Catiana Fuster, segona tinent d’Alcalde responsable de l’Àrea Social i regidora d’Educació, Joventut i Protecció Civil de l’Ajuntament d’Eivissa, recorda de l’existència d’activitats per a grups d’infantil i juvenil, per a persones adultes. A més, “com a novetat a partir d’aquest octubre també hi ha oferta per a grups escolars” informa Fuster. La informació ja està disponible a la web de l’Ajuntament, a les seves xarxes socials oficials o a la mateixa instal·lació.

Aquestes obres s’han fet pensant amb el benestar de la gent d’Eivissa i que aquesta pugui gaudir d’unes instal·lacions de qualitat que responguin a les seves necessitats.