Octubre 10, 2024

ajuntamentdaltvila

El batle de la capital eivissenca, Rafael Triguero; el regidor de Turisme, Rubén Sousa, i el regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament d’Eivissa han fet balanç de la temporada al municipi en una reunió celebrada aquest dimecres a l’edifici Cetis

L’alcalde de l’Ajuntament d’Eivissa, Rafael Triguero, ha reiterat el seu compromís ferm en la lluita contra l’intrusisme als representants de les patronals i d’empreses relacionades amb el sector turístic durant una reunió celebrada aquest dimecres a l’edifici Cetis per fer balanç de la temporada d’estiu al municipi. A més, Triguero ha incidit en que s’està treballant en la limitació dels party boats a la Ciutat.

A aquesta trobada, a més del batle de la capital eivissenca, també han participat els regidors Rubén Sousa, qui s’estrenava com a responsable de Turisme en aquesta reunió amb el sector, i Àlex Minchiotti. Els representants municipals han valorat les actuacions policials contra el transport i lloguer turístic il·legals, que s’han intensificat durant l’estiu, i la millora del manteniment de les platges i de la resposta del servei municipal de Neteja quan es comuniquen incidències. 

A continuació, tant els representants de l’Ajuntament d’Eivissa com de les patronals i de les empreses del sector han assenyalat la problemàtica de l’habitatge a l’illa. Recordar que ja s’ha presentat el seu Pla Integral d’Habitatge Eivissa, una ciutat per viure-hi’ i entre les mesures previstes destaca la cessió al Govern de les Illes Balears de quatre solars municipals per construir habitatge públic o a preu limitat. 

Entre els assistents a la reunió convocada per l’Ajuntament d’Eivissa es trobaven representants de la Federació Hotelera d’Eivissa i Formentera, de l’Associació d’Habitatges Turístics (AVAT), de la PIMEEF, de Ocio de Ibiza, de diferents establiments hotelers del municipi, així com del sector de la restauració.