Octubre 28, 2024

ajuntamentdaltvila

El ple municipal que se celebrarà aquest proper dijous aprovarà definitivament la cessió del solar que permetrà la construcció de 65 habitatges protegits més al municipi, dins del pla d'habitatge “Eivissa, una ciutat per viure-hi”

L'Ajuntament d'Eivissa aprovarà, de manera definitiva el proper ple, la cessió gratuïta a l'IBAVI d'una de les parcel·les municipals ja anunciades per a la construcció d'habitatges amb protecció oficial en règim de lloguer.

La parcel·la està situada al carrer de Sant Vicent de sa Cala, a tocar del col·legi públic de Can Cantó. En concret, la parcel·la compta amb una superfície de 4.020 m2 i s'estima que permetrà la construcció de 65 habitatges en règim de lloguer.

L'Equip de govern de l'Ajuntament d'Eivissa, conscient de la necessitat d'adoptar mesures en matèria d'habitatge i augmentar així l'oferta en règim de lloguer, culmina així la cessió d'aquest terreny a l'IBAVI perquè el Govern construeixi habitatges a preus assequibles per a la posterior adjudicació en règim de lloguer. D'aquesta manera, l'Ajuntament d'Eivissa mostra el compromís per incrementar el parc públic d'habitatge a la capital eivissenca, tal com va manifestar l'alcalde d'Eivissa, Rafael Triguero, durant la presentació del Pla integral 'Eivissa, una ciutat per viure -hi', pla que continua executant-se, després d'haver signat fa uns dies amb el Govern Balear els protocols de cessió de dos solars per al programa build-to-rent.