Gener 28, 2020

ajuntamentdaltvila

Notícies

'Feim Barri, Feim Tradicions' omplirà la casa de Can Tomeu d'activitats, tallers, música i cultura tradicional eivissenca

Feim tradicionsAquest dissabte 1 de febrer la casa de Can Tomeu -situada al barri de Can Escandell- acollirà una nova edició de "Feim Barri, Feim Tradicions", el programa d'activitats i dinamització ciutadana organitzat per l'Ajuntament d'Eivissa i que, en aquesta ocasió, se centra en la promoció de la cultura tradicional eivissenca.

Les activitats es desenvoluparan de les 11 a les 17 hores, i inclou tallers d'elaboració de sobrassada i botifarró, un taller d'elaboració de pa i magdalenes eivissenques, i d'orelletes i bunyols, així com un taller de ball pagès, castanyoles i flauta, i un altre de brulada de corn. També es farà una demostració de l'ús del mocador de lligall.

Llegeix més...

El Servei d'Atenció al Turista Estranger va atendre l'any 2019 a 1218 persones

Avaluació SATEAquest matí s'han presentat les dades del Servei d'Atenció al Turista Estranger (SATE) durant l'any 2019. Així, durant els dies que aquest servei va estar en funcionament -del 12 de juny fins al 12 de novembre de 2019- el SATE va atendre un total de 1218 turistes estrangers, dels quals van presentar denuncia 854.

Recordam que el SATE és una iniciativa conjunta entre l'Ajuntament d'Eivissa i el Ministeri de l'Interior, i que té com a objectiu atendre a turistes estrangers víctimes de delicte en el seu propi idioma, assessorant-los de les gestions pertinents -per exemple, en el cas de robatori, sobre com cancel·lar targetes, facilitar contactes amb ambaixades, comunicació i localització de familiars-, així com assistir al turista en la tramitació de la denúncia del delicte, informant-lo dels seus drets i entregant-li la citació per la celebració dels judicis ràpids.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa demana a les dues operadores del servei de GPS del municipi la documentació sobre la prestació del servei

TaxiLa regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa ha demanat a les dues operadores del servei de GPS del municipi -l'Asociación de Taxistas Autónomos de la ciudad de Eivissa i Nitax S.A.- els informes sobre la prestació del servei així com tota la documentació que s'estableix en el conveni que regula l'ús d'aquesta eina, i que van signar tant l'Ajuntament com les dues operadores. Totes les dades que es reclamen abasten el període des de la data en la qual es va signar el conveni fins al gener de 2020.

Així, es demana a les dues operadores del servei de GPS el llistat de taxistes inscrits en el sistema, les quotes emeses -cobrades i pendents-, i l'informe de les incidències en la prestació del servei, a més de la documentació tributària i de la seguretat social.

Llegeix més...

Inici de les obres de renovació de la coberta del poliesportiu d'Es Viver

Poliesportiu es ViverDilluns comencen les obres de renovació de la coberta del poliesportiu d'Es Viver. Per la seva banda, les obres de la coberta del poliesportiu d'Es Pratet encaren la fase final

El pròxim dilluns començaran les feines de renovació i manteniment de la coberta del pavelló poliesportiu d'Es Viver. Aquestes feines tenen un pressupost de 103.499 euros, han estat adjudicades a Empresas Palau Soluciones Técnicas i tenen una durada prevista de dos mesos. En tot aquest temps l’activitat del poliesportiu continuarà amb normalitat, ja que les feines no afecten al normal desenvolupament de la instal·lació.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa presenta la desena edició del Festival Bloop a FITUR

Festival Bloop a FiturL’Ajuntament d’Eivissa presenta la desena edició del Festival Bloop International Proactive Art a FITUR amb la Memòria com a temàtica central.

L’Ajuntament d’Eivissa i el Festival Bloop International Proactive Art es presenten a la Fira Internacional de Turisme a Madrid amb la presentació de la desena edició del festival d’art que tendrà lloc a Eivissa des del 6 d’agost fins al 5 de setembre.

El Bloop International Proactive Art Festival és la iniciativa independent d'art més longeva d'Eivissa i enguany celebra una fita, el seu desè aniversari amb la temàtica Memòria amb la que, a través d'obres i instal·lacions realitzats per artistes internacionals, es convidarà als espectadors a reflexionar sobre aquest concepte a través de l'estètica que els artistes construiran.

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa deté un home per un cas de robatori amb força

Policia LocalAvui, a les 7.50 hores, agents de la Policia Local d'Eivissa han detingut a un home per un suposat delicte de robatori amb força.

Segons ha declarat la víctima del robatori, l'agressió s'ha produït al passeig de Vara de Rey, quan el lladre l'ha agafat del coll i colpejat a la cara per prendre-li la motxilla. Posteriorment, la víctima, amb l'ajuda d'un altre vianant que havia presenciat els fets, van córrer rere el lladre i el van poder capturar i retenir a l'altura del carrer Aníbal 7, fins que van arribar els agents.

El detingut, un espanyol de 33 anys i inicials A.N.M., ha estat traslladat a la Comissaria de la Policia Nacional.

Representants de la Liga de Fútbol Profesional visiten l’estadi de Can Misses

Representants lliga futbol professional visiten estadi de Can MissesRepresentants de la Liga de Fútbol Profesional visiten l’estadi de Can Misses per avaluar les reformes a realitzar en cas de voler acollir competicions de nivell superior a la Segona Divisió B.

Una delegació de representants de la Lliga de Fútbol Professional (LFP) ha visitat avui la ciutat i l’estadi de Can Misses amb l’objectiu d’avaluar les instal·lacions esportives municipals i les reformes que caldria realitzar si es planteja la necessitat de fer-les servir per acollir competicions de nivell superior a la Segona Divisió B.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa presenta la segona edició d’Ibiza Dance Platform a la Fira Internacional de Turisme FITUR

Ibiza Dance Platform a FiturL’Ajuntament d’Eivissa presenta la segona edició d’Ibiza Dance Platform, un esdeveniment que portarà a Eivissa professors i coreògrafs de reconegut prestigi internacional.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat del director insular de Turisme, Juan Miguel Costa, i Adrián Gas i Lucía Marín d’Ibiza Dance Platform, han presentat aquest matí a la Fira Internacional de Turisme FITUR la segona edició del Curs intensiu de dansa urbana, que tindrà lloc de l’1 al 5 de juliol a Eivissa.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16