Juliol 24, 2021

ajuntamentdaltvila

Notícies

Les Festes de la Terra comptaran amb el Festival Terra i Música, activitats infantils i familiars i la Setmana dels béns patrimonials

Festes de la TerraL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i la regidora de Festes, Montse Garcia, han presentat el programa de Festes de la Terra 2021 que comptarà amb el Festival Terra i Música, activitats infantils i esportives i activitats per a conèixer el Patrimoni Mundial.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat que 'enguany hem volgut donar-li un caire molt local així que hem inclòs al programa el fet que la música i la cultura tenguin un paper protagonista durant les festes amb la posada en marxa del Festival Terra i Música amb presència dels grups locals, una forma de donar suport al sector i oportunitats de projecció als de casa. D'altra banda, incidim en el coneixement dels Bens patrimonials amb una setmana sencera amb activitats a Dalt Vila i a les platges del nostre municipi'.

Llegeix més...

L’Arxiu Històric de l’Ajuntament d'Eivissa enriqueix el seu fons amb noves donacions i adquisicions

Donacions a l'ArxiuEntre les noves adquisicions es troben 2.000 llibres de la biblioteca personal de José Cerdà Gimeno i publicacions donades per Isidor Marí.

L’Arxiu Històric de l’Ajuntament d’Eivissa ha enriquit el seu fons amb noves donacions i adquisicions de documents i llibres entre els quals es troben 2.000 volums de la biblioteca particular de l’humanista José Cerdà Gimeno i llibres i publicacions religioses donades per Isidor Marí, de l’arxiu d’Isidor Macabich.

Llegeix més...

Reforma del carrer Fornàs del barri de ca n’Escandell

Carrer FornàsL’Ajuntament d’Eivissa reforma el carrer Fornàs del barri de ca n’Escandell amb l’ampliació de voreres i instal·lació soterrada de les esteses elèctriques, d’enllumenat públic i telefonia.

El projecte inclou totes les peticions fetes pel veïnat i els comerciants de la zona i preveu la reducció de la velocitat del trànsit i la modernització d’aquest carrer.

Llegeix més...

L’alumnat del programa Tecnoestiu comença a fabricar un braç robòtic i a crear animació 3D

TecnoestiuEl regidor de Modernització, Aitor Morrás ha visitat avui juntament amb el vicepresident del Govern de les Illes Balears, Juan Pedro Yllanes i el Director General d’Innovació, Eduardo Zuñiga, els cursos de l'Ajuntament d’Eivissa al Viver d’Empreses i al C19.

El regidor de Modernització, Aitor Morrás, ha visitat avui acompanyat del vicepresident del Govern de les Illes Balears, Juan Pedro Yllanes i el director general d’Innovació, Eduardo Zuñiga, els diferents cursos del programa TecnoEstiu de l’Ajuntament d’Eivissa, al que participen aquest estiu un total de 19 joves.

Llegeix més...

Ajuntament d’Eivissa i Bisbat d’Eivissa i Formentera col·laboren per al manteniment i promoció del Museu Diocesà

Conveni Museu DiocesàL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, i l'administrador Diocesà, Vicent Ribas, han signat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Eivissa i el Bisbat d'Eivissa i Formentera per al manteniment i promoció del Museu Diocesà durant l'any 2021. A la signatura també hi ha assistit la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz.

El conveni inclou l'accés gratuït al Museu Diocesà, la realització de material promocional propi i accions de promoció del patrimoni cultural des de l'Ajuntament d'Eivissa. En aquest sentit, l'Ajuntament d'Eivissa aportarà al Bisbat d'Eivissa i Formentera, la quantitat de 8.000 euros per a l'obertura d'aquesta instal·lació museística.

Llegeix més...

Instal·lada una placa en referència al 85è aniversari de l’estada de Maria Teresa León i Rafael Alberti a Eivissa

Placa León-AlbertiL’Ajuntament d’Eivissa ha instal·lat una placa a la façana lateral al bar La estrella, al Port d’Eivissa, que fa referència a l'estada de Maria Teresa León i Rafael Alberti a Eivissa ara fa 85 anys. Varen arribar el 28 de juny per passar unes llargues vacances i el colp d'Estat i l'esclat de la Guerra els va agafar aquí.

Primer varen viure a la casa del molí de na Secorrada, on l’Ajuntament d’Eivissa va posar un monòlit davant el molí amb un text de les memòries de Maria Teresa León.
La placa, realitzada pel ceramista Toniet, és perquè allí hi varen passar moltes estones compartint converses amb els amics que varen fer l’illa com Justo Tur, Escandell i altres persones de la ciutat.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16