Març 06, 2021

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L’Ajuntament d’Eivissa organitza diversos tallers dirigits a joves per fomentar les relacions igualitàries als centres educatius del municipi

CEIP sa BodegaLa regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, amb la col·laboració de l’associació El Xiringuito Teatre, una oferta formativa denominada ‘Identitats Lliures i relacions igualitàries’, dirigida a l'alumnat de primària i secundària, professorat i famílies dels centres educatius del municipi. Els tallers començaran a impartir-se el 9 de març a l’IES Isidor Macabich i el dia 15 al CEIP sa Bodega.

Les activitats estan finançades pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i pel Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Llegeix més...

L'Ajuntament d'Eivissa imparteix un curs d'atenció i protecció a les víctimes de violència de gènere per a la Policia Local

Policia LocalL'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, juntament amb la regidora de Policia Local d'Eivissa, Rosa Rubio, i la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament d'Eivissa, Clàudia Cotaina, han donat la benvinguda als 12 agents de la Policia Local d'Eivissa que han iniciat aquesta setmana el primer curs d'atenció i protecció policial a les víctimes de violència de gènere.

El curs d'Atenció i protecció policial a les víctimes de violència de gènere s'emmarca en el projecte de creació de la Unitat de Violència de Gènere de la Policia Local d'Eivissa i permet oferir una formació integral a la Policia Local d'Eivissa i així adquirir les eines jurídiques i psicològiques, així com tècniques i habilitats, per a una millor atenció i protecció de les víctimes de violència de gènere.

Llegeix més...

Inici de la campanya per informar sobre el servei de ‘A Peu a l’Escola’

A peu a l'escolaL’Ajuntament d’Eivissa inicia una campanya per informar sobre el servei de ‘A Peu a l’Escola’, d’acompanyament a l’alumnat en el seu trajecte caminant als col·legis de sa Bodega i sa Graduada.

L’Ajuntament d’Eivissa ha iniciat aquesta setmana una campanya per informar a les mares i pares dels escolars dels col·legis de sa Bodega i sa Graduada, del servei municipal d’acompanyament ‘A Peu a l’Escola’ per a les rutes escolars 2 i 3 que facilita anar caminant als centres educatius.

Llegeix més...

La Biblioteca municipal de Can Ventosa acull una exposició bibliogràfica amb motiu del Dia de la Dona

Les dones escriuen la històriaLa Biblioteca municipal de Can Ventosa ha organitzat una exposició bibliogràfica dins de les activitats pel 8 de març, Dia Internacional de la Dona. La mostra, ‘Dones silenciades: artistes i creadores’ es pot visitar fins al 15 de març.

L’exposició s’ha dividit en tres parts. A la sala Jordi Juan Riquer, s’han col·locat llibres i imatges de dones artistes tant de les Illes Balears com arreu del món. Aquí es troben, entre altres obres, el poemari Camille de Bernat Nadal, dedicat a Camille Claudel, parella de l’escultor francès Rodin a qui varen adjudicar obres que en realitat havien sortit de les mans de Camille.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16