abril 18, 2019

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Actuacions en matèria de trànsit de la Policia Local d'Eivissa

Policia LocalLa Policia Local d’Eivissa deté un home que conduïa amb un vehicle robat i sense permís de conducció, i denuncia a 3 conductors per donar positiu en els controls d’alcoholèmia i a 2 per donar positiu en drogues.

La Policia Local d'Eivissa, ha realitzat un control d’alcoholèmia durant aquesta matinada, entre les 03.00 i les 04.30 hores, en el marc del qual s’han verificat 7 vehicles, denunciant a tres conductors per donar taxes positives en alcoholèmia, -taxes superiors a 0.25 mg/l però inferiors a 0.60 mg/l que és la taxa a partir de la qual es realitzen diligències penals-, i a dos conductors per donar positiu en consum de substàncies estupefaents, un dels conductors ha donat positiu en THC, mentre que l'altre va donar positiu en Cocaïna i THC.

Llegeix més...

Activitats de celebració de la Diada de Sant Jordi per al proper 23 d'abril

Sant jordiLa Diada de Sant Jordi, que es celebra el pròxim dia 23 d’abril al passeig de Vara de Rey, comptarà amb la presència de 40 parades de llibreries, associacions, entitats i editorials i nombroses activitats al llarg del dia. 

La Diada de Sant Jordi a Eivissa, que té lloc el pròxim dia 23 d’abril al passeig de Vara de Rey, comptarà amb més de 40 parades de venda de llibres, la signatura de llibres per part d’autors i autores i activitats al llarg de tot el dia.
Aquestes activitats començaran a partir de les 10 hores a la Biblioteca al carrer i el taller infantil de punts de llibre a l’envelat de l’Ajuntament d’Eivissa.
A les 11 hores, contacontes pels infants a càrrec de Maritza al Club de lectura de ses Figueretes, organitzat per l’Associació de veïns de ses Figueretes i a les 17 hores contacontes Conta’m el mon amb David i Monma de Clawnidoscopio.
A les 18 hores l’Associació Vuit d’Agost amb els esperitons i capgrossos estaran al passeig de s’Alamera i a les 19 hores hi haurà ball pagès a càrrec de sa Bodega.

Llegeix més...

Ajuntament d'Eivissa i sindicats signen el pacte de funcionaris que havia estat aturat des de fa més de 10 anys

Signat nou pacte funcionariatEl nou pacte de funcionaris preveu importants millores laborals i socials.

El document, signat aquest matí per l'Ajuntament d'Eivissa i els sindicats CSIF, SPPM, UGT i CCOO, compta amb importants millores per al cos funcionariat de l'Ajuntament d'Eivissa i significa una millora de les condicions laborals i socials del personal funcionariat de l'Ajuntament d'Eivissa. Entre les millores, en destaquen la recuperació del complement de la productivitat que havia estat congelada per ordre del govern estatal anterior i la pujada de l'IPC dels anys en què havia estat prorrogat l'anterior pacte funcionarial, l'any 2012 i l'establiment de la jornada laboral en 35 hores, entre d'altres.

Llegeix més...

L’Ajuntament d’Eivissa adjudica pels dos propers anys el servei de cafeteria de Can Botino

Cafeteria Can BotinoLa mesa de contractació de l’Ajuntament d’Eivissa proposa adjudicar pels dos propers anys el servei de cafeteria de Can Botino a una empresa que es compromet a oferir producte local i agricultura ecològica.

La mesa de contractació de l’Ajuntament d’Eivissa ha proposat adjudicar el servei de cafeteria i bar de Can Botino a l’única empresa que optava a aquesta licitació per un cànon anual de 3.300 euros i una durada de dos anys, després d’una licitació prèvia que havia quedat deserta.

Llegeix més...

A la venda les entrades per a l’obra ‘Si no te hubiese conocido’, sota la direcció de Sergi Belbel

Si note hubiese conocidoA la venda les entrades per l’obra ‘Si no te hubiese conocido’, que posan en escena Marta Hazas i Unax Ugalde, sota la direcció de Sergi Belbel, el proper 4 de maig a Can Ventosa.

Us informam que ja estan a la venda a Can Ventosa les entrades de l'espectacle ‘Si no te hubiese conocido’, dirigida per Sergi Belbel i interpretada per Marta Hazas, Unax Ugalde, Óscar Jarque i Marta Santandreu, previst per dissabte dia 4 de maig a les 21 hores.

Les nostres vides estan predeterminades per un destí o som nosaltres els qui, amb les decisions que prenem, acabam definint la senda dels esdeveniments? Si poguéssim viatjar cap endarrere en el temps i modificar aquella opció triada, seríem els mateixos que en l’actualitat o aquestes altres eleccions ens haurien convertit en persones diferents? Existeix realment una realitat paral·lela per a cadascuna de les decisions que hem desestimat en la vida?

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
12