abril 07, 2020

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

L'Ajuntament d'Eivissa col·labora en la convocatòria d'ajuts del Govern balear per promoure la implantació d'eines i processos TIC

Eivissa CreaL'Ajuntament d'Eivissa col.labora amb la línia d’ajuts del Govern Balear i anima les empreses del municipi a presentar-se a la convocatòria d'ajuts que ha posat en marxa el Govern balear amb l'objectiu de promoure la implantació d'eines i processos TIC per a empreses i agrupacions empresarials sense ànim de lucre. Per part de l'Ajuntament d'Eivissa, a través d'Eivissa Crea, s'ha posat en marxa un servei de suport específic per ajudar a preparar i presentar la sol·licitud. 

El regidor de Promoció Econòmica, Aitor Morrás, ha explicat que “es tracta de dos programes d'ajuts dirigits, per una banda a la implantació i adaptació de pàgines web i comerç electrònic, i per l'altre a la gestió empresarial. Cada beneficiari només podrà sol·licitar un dels programes”.

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa deté una conductora per un delicte de desobediència continuada

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut i sancionat a una conductora per un delicte de desobediència continuada i incomplir el confinament de forma reiterada.

Els fets van ocórrer ahir diumenge 5 d’abril, quan la Policia Local d’Eivissa va tenir coneixement d’un accident, a les 15:35 hores, en el qual la dona ara detinguda i causant de l’accident, havia fugit. La Policia Local d’Eivisa, després de prendre declaració als testimonis, van detectar el vehicle circulant per l'avinguda Bartolomeu de Rosselló.

Llegeix més...

L'Arxiu Històric digitalitza i incorpora tots els llibres d'actes de l'antiga Universitat d'Eivissa i Formentera

Llibre d'actes UniversitatL'Arxiu Històric digitalitza i incorpora a la web de l'Ajuntament d'Eivissa tots els llibres d'actes de l'antiga Universitat d'Eivissa i Formentera perquè puguin ser consultats per usuaris i historiadors.

L'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera ha incorporat noves sèries documentals als fons digitalitzats que ja poden ser consultats per la ciutadania mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa. Tot i que l'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera manté tancades les portes a causa de la situació de confinament, s'ha seguit treballant per oferir documentació als usuaris i ciutadans a través de la secció 'El Document del Dia' que es difon a través de les xarxes socials de la Biblioteca Municipal d'Eivissa i des d'ahir tarda ja es pot consultar una nova i importantíssima secció de l'Arxiu Històric d'Eivissa i Formentera (AHEiF).  

Llegeix més...

La Policia Local d'Eivissa intervé a un incendi a l'avinguda de Santa Eulària

Incendiades tres motosUs informem que la Policia Local d'Eivissa ha intervingut anit passada a un incendi en el qual s'han cremat tres motocicletes i s'han vist afectats altres tres vehicles que es trobaven estacionats. L'incendi van tenir lloc ahir divendres a les 22.55 hores a l'avinguda de Santa Eulària nº 24.

Diverses dotacions de la Policia Local es desplacen fins al lloc i van poder mitigar l'incendi amb extintors aconseguint apartar diverses motocicletes del grup que s'estava cremant mentre arribaven els Bombers d'Eivissa.

Llegeix més...

Finalitza la neteja i desinfecció de tots els centres d'educació primària i escoletes municipals

Neteja centres educatiusL'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat la neteja i desinfecció dels nou centres d'educació primària del municipi d'Eivissa i de les dues escoletes municipals.

El personal de neteja s'ha encarregat, durant aquestes dues setmanes, de realitzar una neteja intensiva i desinfecció dels 9 centre educatius i les dues escoletes. S'ha treballat de forma intensa i a més dels edificis, aules i gimnasos, s'ha desinfectat tot el mobiliari, taules, cadires, i els elements de joc i de treball.

Llegeix més...

Notícies Ecrea
Nombre d`articles:
16