abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

TaxiAquest matí l’Ajuntament d’Eivissa ha presentat la seua proposta de calendari de descans per als taxistes del municipi d’Eivissa durant la temporada turística. Aquest calendari afecta a tots els taxistes del municipi, tant assalariats com autònoms, tinguin llicències temporals o tinguin llicències fixes.

El calendari abraça des del 30 d’abril i fins al 18 d’octubre, i estableix tres torns que comptaran amb un dia setmanal festiu rotatiu que seran els dies dilluns, dimarts o dimecres. Els caps de setmana seran sempre laborables. En el cas que algun dia festiu caigui entre dilluns i dimecres, aquest dia serà sempre laborable i el dia festiu es trasllada a dijous.

“Els dies festius i els caps de setmana són sempre les jornades de més feina i les que comporten més beneficis, per això seran sempre laborables i s’ha determinat que el dia festiu setmanal sigui entre dilluns i dimecres”, ha comentat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás, “creiem que aquesta és una proposta raonable i flexible, amb el descans setmanal que garanteix la seguretat i la qualitat del servei, i també permet que tothom treballi els dies amb més feina”.

Aquest calendari serà presentat també a l’assemblea que se celebrarà el divendres a les 11 hores, a la seu del C-19 (carrer Castella, 19) i en la qual el regidor de Mobilitat, Aitor Morrás, es reunirà amb els professionals de totes les associacions de taxistes del municipi.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Mobilitat de l’Ajuntament d’Eivissa, Aitor Morrás