abril 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Curs de catalàLa regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Eivissa ha organitzat, amb la col·laboració de Metges del Món, un curs de català de nivell inicial destinat a dones en situació de vulnerabilitat. Es tracta d'un taller de 36 hores on es treballaran continguts d’un nivell A1-A2. El Consistori ja va realitzar un curs de català dirigit a aquest col·lectiu entre octubre i desembre de 2020.

La regidora d’Igualtat i Normalització lingüística, Clàudia Cotaina, ha explicat que ‘amb aquesta activitat es vol donar a aquestes dones l’oportunitat d’assolir les nocions bàsiques de la llengua catalana que els permetin comunicar-se en situacions quotidianes i les ajudin a fomentar la seva autonomia i accedir al mercat laboral afegint al seu currículum un coneixement fonamental com és el del català’.

Les classes, amb dues sessions setmanals, varen començar ahir a la tarda al Casal d’Igualtat i s’estendran fins al mes de juny. Entre els continguts del curs està donar i demanar informació personal i sobre l’entorn, saludar i emprar fórmules de cortesia, moure’ns per la ciutat, anar a un bar o a comprar, parlar de la feina, del temps i de la família. Les unitats didàctiques treballaran de forma dinàmica i participativa tant les competències comunicatives orals com les escrites.

L’activitat està finançada pel Govern de les Illes Balears, a través de l'Institut Balear de la Dona i del Ministeri d'Igualtat, Secretaria d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

Wpp